Halloween!

Vaknade för en stund sen, men jag orkar inte gå upp ur sägen. Idag får jag äntligen träffa Tias som jag har saknat massor.
Dagen spenderas ihop med Tias idag och jag hoppas vi hittar på något på kvällen.
Funderar på att baka lite halloween kakor tills idag och helgen, men får se om jag har tid till det.Det är ju trotsallt halloween!
Nu ska jag gå upp och göra i ordning mig!

Bus eller godis?



/Puss Eliiin

Sova!

Jag hatar att sova utan dig Tias ♥
Trodde inte att man kunde sakna någon så mycket, men tydligen så kan man det.
Det gör ont!

Jag älskar ju att ha dig vid min sida.


Längtar tills i morgon, då får jag äntligen träffa dig ♥

/Puss Eliiin

Snö!

Idag så skjusade pappi in mig till Mjölby, och där träffade jag Josse på stationen. När vi skulle börja gå hem till Patricia så mötte vi Lollo och Lovisa, men dom skulle cykla och köpa gräddfil och dricka. Sen kom vi hem till Patricia och 10 min senare så kom Lollo och Lovisa. Vi pratade en stund sen så åt vi tacos och kladdkaka, gud vad gott det var!
Sen började vi med våra fina julkort, vi gjorde 28 st och riktigt fina blev dom. När vi satt där och pysslade så märkte vi att det hade börjat snöa ute, det är inte ofta det snöar i oktober. När vi skulle gå till stationen så snacka om att det var kallt, och det bara snöade och snöade. På vägen till stationen så stannade vi och mötte Tias som jag inte har träffat den i söndags så det blev en puss sen var jag tvungen att gå till tåget med Josse.
Tänk det är snö i oktober!
Men nu ska jag gå och göra räkröra och avokado, älskart!



/Puss Eliiin

Patrik 1,5!

Nu kom jag precis hem, har varit på bio med Jennie. Vi kollade på Patrik 1,5 riktigt bra och rolig film måste jag säga.
Innan jag åkte så kom Meli förbi ca 1 timma, vi pratade om allt och inget. Sen kom Cricke och Erik hem till oss för Cricke skulle klippa sig, så jag satt en stund och pratade med dom. När bion var slut så åkte vi till Mc Donalds för Jennie var jätte hungrig, och där träffade jag Jenka!
Men nu ska jag ta en ansiktsmask och ett fotbad, sen ska jag nog lägga min i min underbara säng.
I morgon ska jag nog gå upp ganska skapligt, jag ska hinna med att duscha och göra mig i ordning för sen ska jag till Patricia och fixa lite till UF och gullig som hon är ska hon bjuda på tacos.



/Puss Eliiin

Övningskört!

Nu har jag precis kommit in. Jag har varit ute och övningskört med pappi i ca 2 timmar. Riktigt bra gick det måste jag säga.
Snart så tänkte jag baka lite, nått till halloween tror jag men jag får se. Hoppas det är någon halloween fest eller nått nästa helg, är riktigt sugen på det! Men det märks om det blir nått, men man kan ju alltid hoppas.

I morgon ska jag och alla i samma UF som jag hem till Patricia och göra lite saker, mysigt kommer det att bli. Jag saknar alla så himla mycket.♥ Har inte varit med någon eftersom jag har varit sjuk, som jag alltid lyckas bli på lov!
Men nu ska jag ta en lång härlig dusch.

/Puss Eliiin

Vaknat!

Nu har jag precis vaknat och ligger i sängen och bloggar.
Det är så skönt med lov, för jag älskar att sova länge!

Idag så händer det inte så mycket, skulle varit lite med Meli men hon kunde tydligen inte sen. Så jag vet inte vad man ska hitta på idag, men nått blir det nog. Igår var jag barnvakt åt Maja och Anton, kul var det. Jag övningskörde till dom, fast i våran lilla bil, men det gick bra tror jag. När jag kom till dom så tjatade Maja på mig att hon ville baka så först bakade vi en sockerkaka, sen kollade vi på tv, vi körde  kurragömma, målade, spelade Jenga och massor mer. Jag kan lova att jag var riktigt trött när jag kom hem, men jag kunde ändå inte somna.
Nu ska jag nog gå upp och göra lite frukost.

/Puss Eliiin

Äntligen!

Åh nu är jag äntligen klar, jag har gjort en ny healder som du kanske har märkt. Det aar tagit ett tag men jag är inte riktigt nöjd än, men får pyssla lite mer i morgon om jag har tid.
Men nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och sen ska jag gå och lägga mig i min mjuka härliga säng.
Men det märks om jag har ändrat lite på den i morgon, vet inte om det syns direkt eller om det tar lite tid.
För när jag klickar på förhandsgranska så ser jag hur den ser ut med sen om jag går in på den så som alla läsare går in så ser det ut som det gjorde innan men jag hoppas det ändras till det nya!

/Puss Eliiin

Lugnt!

Idag så vaknade jag av att alarmet på mobilen gick på 06.28, glömsk som jag är hade jag inte stängt av det. Så jag får skylla mig lite själv. Men som tur var somnade jag om till 11.30, då gick jag upp och gjorde en macka och te. Sen la jag mig i sängen och kollade på tv och åt min goda frukost och bara tog det lungt. Sen ringde Jennie och frågade om jag kunde vara barnvakt ikväll vilket jag kan, eftersom jag har inte så mycket för mig. Så vid 17.00 ska jag vara där.
Snart ska jag ut och övningsköra med pappi, jag ska nog köra till Jennie med, riktigt kul är det!
Men nu ska jag gå och göra en grekisksallad, har varit sugen på det hela dagen.
Jag saknar min Tias & alla kompisar ♥

/Puss Eliiin

Frissan!

Idag vaknade jag av att min kära syster ringer och frågar om jag skulle med till stan och sen följa med henne till frissan. Snäll som jag var så följde jag självklart med. Först åkte vi till Elgiganten och frågade vad som var fel på min mobil, kameralinsen är förteckt eller något så bilderna blir jätte suddiga plus att det fattas den lucka sen sist jag lämnade in den. Så dom tog mobilen för andra gången, så nu har jag min gamla mobil tills den andra kommer från lagningen.
Sen gick vi och kollade lite på stan, men fastnade inte för nått, undra om jag håller på att bli allvarligt sjuk eller nått?
Sen så åt vi lite mat, gott var det!
Mätta och glada så åkte vi till Pija och där klippte Sanna siig, skit snyggt blev det. Sen blev det raka spåret hem, så fort jag kom i på rummet så tog jag på mig min mysiga rosadress, i love it!
Ikväll blir det nog att kolla på lite film och äta halstabletter, men det håller på att bli bättre.

Till alla i samma UF som jag, ska vi ses på torsdag skulle det passa alla?
Jag har fått hem lite mer saker!



Jag Älskar min rosadress!





/Puss Eliiin

Otur!

Jaha ont i halsen har jag fått nu, otur som jag har!
Jag orkar vekligen inte att bli sjuk nu när det är lov och allt.
Så i morgon blir jag någ sängliggande hela dagen, med massor av halstabletter och filmer. Idag har jag varit en stund med Tias innan han åker och lanar tills fredag eller vad det var, med det gör inte mig något jag orkar verkligen inte vara med någon nu när jag mår så här :( Känner mig helt varm och kan knappt äta.
Men jag får hoppas det blir bättre, för i morgon ska jag med Sanna in till stan för hon ska klippa sig och lite.
Ne nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på Sex And The City filmen!
Vi får ses på lovet brudar:)


/Puss Eliiin

Igår!

Igår så var det FN dag i skolan så det var inga vanliga lektioner, det var mest spel och föreläsningar. Vi slutade vid 13.00 så jag, Josse och Lollo åkte in till stan. Vi gick i massor av affärer och Josse skulle hitta ett par jeans vilket inte var det lättaste.
Men tillslut hittade hon en hel outfit, riktigt snyggt måste jag säga. Lollo köpte en jätte mysig tröja och jag köpte ett par grå overknee strumpor och en tröja. Får åka in någon dag nu på lovet, hittade ju nästan inget i går.

Sen tog vi tåget hem, dom skulle hem till Lollo och äta sen skulle dom på bio, hoppas den var bra. Men tack för dagen sötisar!♥  Sen kom mammi och hämtade mig på stationen. Sen kom Susanna till oss, sen tog vi bilen och åkte och hämtade mormor sen åkte vi till Sanna och där var det ljusparty. Fanns massor av fina saker så jag passade på att be mammi att beställa lite till mig!
Och nu är det äntligen höstlov!

/Puss Eliiin

Spa kväll!

Oj nu märkte jag att det var ett tag sen jag skrev, dålig stil av mig!
Men veckan har mest bestått av skola och läxor. Men igår så var jag med Lisa♥
Så här såg våran kväll ut, en riktig spa kväll!:
• Bada bastu

• Bada jacuzzi

• Hade ansiktsmask

• Duschade

• Fixade naglarna

Sen så somnade vi riktigt skönt, men Lisa är bra på att prata i sömnen. Gud vad gulligt det lät :)
Idag i skolan har det kännts som det har varit fredag hela dagen men det är ju bara torsdag.
Johanna och jag har skrivit manus till modevisningen, fan va bra vi kommer va gumman!
Och i morgon ska jag åka in till stan med Josse och Lollo ♥
Men får se om jag köper nått, jag återkommer!

Snart är det höstlov, wiiiee!
Nu ska jag gå och göra mig lite te, mumsigt!                 


Förlåt för bilden gumman, men härlig var det!         
           




 
 /Puss Eliiin

 


Inte långt kvar!

Nu är det inte långt kvar till det efterlängtade höstlovet! Bara en endaste vecka till i skolan, har redan börjat att räkna ner.
Idag så har det inte hänt så mycket, har varit i skolan som vanligt och haft massor av lektioner. Men jag tog tjugo i fem bussen hem tillsammans med Meli, sen kom vi hem och fixade lite att äta och pratade en del.
Nu sitter man vid datorn och skriver blogg och även gör läxor, duktigt Elin!
Till alla i samma UF som jag, jag har fått hem saker nu så det är bara att sätta igång :)

I morgon blir det nog en stressig dag om jag inte hinner klart med läxorna idag, för i sånna fall ska jag hinna med att:
• Åka till skolan
• Åka hem
• Göra läxor
• Åka på kalas
• Träna step up
 Men jag får hoppas att jag hinner med allt, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till!


It is better to be unhappy alone than unhappy with someone else!




/Puss Eliiin

Helgen!

Oj har visst inte skrivit vad som har hänt i helgen, men det kommer nu!

Fredag - Josse och jag satte upp lite lappar om modevisningen på Vifolka, sen tog vi bussen hem till mig.
Vi började med att göra en salad sen fixa potatisen, men mamma tog över och fixade allt. Pappa kom hem med mina efterlängtade kläder med, åh vad kul! Vid 18.00 kom Meli och Lina, vi började med att äta lite gott sen blev det marängsvis eller hur det stavas. Vi kollade lite på Idol och spelade pratmakarna, riktigt mysigt var det.
Tack för ljusen och rosen♥

Lördag - Vaknade tidigt så jag tog en lång skön morgon dusch. Vid 12 så åkte vi till Mjölby och hämtade min faster, sedan blev det raka spåret till restaurangen som jag aldrig kommer ihåg vad den heter. Där träffade jag nästan alla syskon och deras barn, iallafall dom som har några. Där åt vi tre rätters middag, riktigt gott var det! Sen fick jag skjus av Jimmy till Tias mamma, och där firades Tias bror. Sen åkte vi hem till Tias pappa och firade både Gunnar och Robert, eftersom båda fyllde år. Massor av god mat.

Söndag - Idag så vaknade man upp hemma hos Tias, åt lite frukost och bara tog det lugnt. Sen kollade vi lite på TV och åt lunch sen så åkte jag hem. Och nu så sitter jag här och skriver blogg och pluggar på engelskaglosor.


/Puss Eliiin

Tråkig!

Idag kommer jag vara lite tråkig när jag skriver med det är för att det inte har hänt något speciellt.
I dag hade vi svenska prov om rommar och massor, jag får hoppas att det gick bra men det var lite svårt!
Nästa hela dagen i skolan har gått åt att planera modevisningen som jag kommer skriva mer om senare, men orkar verkligen inte skriva om allt vi gjorde idag, usch.
Innan vi skulle hem så fick vi en nu hemtenta, att dom aldrig ger upp med det hehe!

Sen när jag kom hem så började jag städa mitt rum och blev nyss klar. Jag har faktiskt bytt gardiner, bytt säng kläder, dammsugit golvet, moppat golvet, torkar alla hyllor och vädrat mina mattor, duktig som jag är.
I morgon har jag bjudit hem några så kan man säga att vi ska fira Josse i efterskott.
Jag fick reda på en nyhet idag och det är att dom har hittat min cykel, pappa var och hämtade den hos polisen idag.
Så äntligen är min cykel hemma :)

Nu ska jag gå och duscha, eller inte samtidigt jag ska gå till duschen och sen duscha ♦


/Puss Eliiin

I don´t!


I don't want to close my eyes
I don't want to fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't want to miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't want to miss a thing
♥♥♥
I don't want to miss one smile
I don't want to miss one kiss
Well, I just want to be with you
Right here with you, just like this
I just want to hold you close
Feel your heart so close to mine
And stay here in this moment
For all the rest of time







                                                                                                                                                                              /Puss Eliiin


Min snygga klass!

Oturs dag i dag kan jag lova, i morse var jag jätte nära på att missa bussen så en springtur på morgonen blev det.
Och nu när jag skulle hem fick jag springa till min älskade buss igen, typiskt!

Idag kom skolkorten och ensam korten som är väldigt efterlängtade! Fan va kul.
Får hoppas att skolkatalogen kommer snart :)
HG2!
Här är min snygga klass!



Ska dra och plugga sveska nu, ciao!

/Puss Eliiin

Idag är det...!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Josses födelsedag! Hurra, Hurra, Hurra!
Hoppas du får en riktigt bra dag, du är bäst:) <3
Förlåt, hade ingen annan blid på den här datorn..

Grattis hjärtat!





                                                                                                                                                                              /Puss Eliiin

Skolan!

Idag så har dagen mest bestått av skolan. Hade psykologi, UF och massa mer.
Efterskolan gick jag och köpte paket till Josse, säger inte vad det är det är hemligt!
Sedan tog jag och Meli 16.35 bussen hem, vi var jätte nära på att missa den, hade vi kommit 30 sek senare hade vi inte kommit med den.
Väl hemma så åt vi lite, pratade och hörde Guitarr Hero, som jag verkligen sög på!
Just det, har glömt att säga att jag fick en jätte söt LV plånbok av min syster.
Hon har varit utomlands och inhandlat den till mig, Tack Sanna!
Idag hade jag Tias snygga skjorta haha.

I don't mind living in a man's world as long as I can be a woman in it.



Tack Sanna!


I morgon fyller sexii Josse, Grattis i förskott!



/Puss Eliiin

Mysigt var det!

I fredags var det lite födelsedags firande hemma hos Mathilda, riktigt mysigt var det!
Grattis i efterskott gumman. Det blev massor av god mat och mycket sing star :) Tack för en riktigt trevlig kväll!
Sen blev det att cykla hem med Josse, sen somnade vi på 2 min.
 
Helgen bestod mest vav mys med Tias och en del övningskörning också ;)
Nu ska jag kolla vidare på Parlamente, ciao!

Speciellt tack till Mathilda


Världens bästa Josefin fyller år på tisdag!

/Puss Eliiin


Bara för att!

Bara för att jag älskar dig så otroligt mycket Tias!




/Puss Eliiin

USA!

Igår så beställde jag lite kläder från USA, så dom kommer om 5-12 dagar. Hoppas att det är lika fint i verkligheten som det var på bild!

Har studiedag, gud så skönt! Har hunnit med massor idag för jag vaknade kl 08.00 och kunde inte somna om. Men har varit en sväng i Mjölby, City Gross och lite skoaffärer men har inte hittat nått. Nu ska jag, mamma och pappa åka in till Lkpg och lämna in min mobil som verkar ha gått sönder, TYPISKT! Sen så ska vi åka och köpa en Soda Streamer som mamma har tjatat om i ett halv år nu.
Får se om jag hinner övningsköra lite idag, sen så ska jag träffa Tias <3

Ska åka nu, ciao!


/Puss Eliiin

Åh jag är så arg!

Åh jag är så arg, nyss märkte jag att min cykel har blivit stulen plus en till! Det finns verkligen folk till allt.
Det som stör mig mest är att någon har varit i mitt hus när vi har legat och sovit, vi tror att den blev stulen i slutet av veckan för pappa hörde något i garaget när han låg och sov men han trodde att det bara var vinden som lät men tydligen var det inte så! Fan att man inte får ha saker ifred.

Det var så skönt att bara sätta sig i jacuzzin och bara koppla av och släppa allt, tack Annettte!



/Puss Eliiin

UF Kick Off!

Igår så skulle vi vanligtvis ha slutat runt 11-12, men så fick vi reda på någon vecka innan att vi skulle på någon UF Kick Off i Norrköping! Vid 12.30 gick bussen mot Norrköping, kul var det på bussen. När vi kom fram så hade flera hundra andra också gjort det, sen fick vi gå in och få platser. HG2 satt självklart på en balkong, okej det fanns en anledning vi skulle med en tidigare buss. Så istället för att vara hemma runt 11-12 så var jag hemma ca 16.45.

Idag så hade vi matte prov, usch vad svårt det var! Men jag hoppas verkligen att jag får G, jag orkar inte göra omprov!
Det tog ett tag att göra provet men efter den lektionen hade vi UF och det gick ganska bra idag. UF lektionen slutade 11.50 men vi gick lite tidigare och åt, och sen så slutade vi:) När jag kom hem så hjälpe jag mammi med att skära gurka sen gick jag och la mig i sängen och kollade på tv, men 5 min senare sov jag som en gris. Och nu har jag vaknat!
Ikväll ska jag, mamma och Anette bada jacuzzi utomhus, så underbart!

 
I don't mind making jokes, but I don't want to look like one.






                                                                                                                                                                             /Puss Eliiin

Naturlig skönhet!

Låg och kollade på tv och tänkte på hur mycket prat det är om utseende och skönhet nu förtiden.
Folk lägger ut flera tusen på oprationer bara för att se bra ut!
Många glamourmodeller har ofta t.ex Marilyn Monroe som förebild vilket igentligen är lite fel, för att de modeller har lagt ner massor av pengar på oprationer medans Marilyn inte har lagt några pengar alls på det.
När Marilyn gemförs med glamourmodeller så kanske hon underskattas, vilker är helt fel.
Alltså är dom "fejk" vackra medans Marilyn är en naturlig skönhet, och jag tror inte att något slår det!


"No one ever told me I was pretty when I was a little girl. All little girls should be told they're pretty, even if they aren't."




/Puss Eliiin

Övningskört!

Nu har jag precis kommit in, har varit ute och övningskört det var andra gången denna dag:)
Det har gått riktigt bra båda gångera.

I helgen så har jag bara myst med min honey, det var ju ett tag sen jag träffade honom så jag kände att det var dags!
I morse kom pappi och hämtade mig från Tias och sen så körded vi lite. Sen kom Jennie, Matias, Anton och Maja till oss och fikade lite. Jag passade även på att måla Majas naglar rosa, riktigt gulligt på en 3 åring.

Men jag har ju lovat att lägga upp en bild på Josse när hon målade sig SÅ sexig med en blå färgpenna, här kommer den:



Du borde bli Makeupartist!

Ska gå och göra klart hemtentat nu, guud va kul!

/Puss Eliiin


Igår var jag i stan!

Igår var jag i stan med Lollo och Lovisa. Riktigt trevligt var det, det började med att vi åt lite på Subway, trodde faktiskt att det skulle vara godare men men.
Sen så gick vi till Bully där hittade jag och Lovisa ett par jeans var,i love it!
Sen blev det Gina Tricot, men hittade inget där men reklamerade en tröja och lyckades få en ny.
Jag hade kollat på en jacka på Bik Bok rätt länge och funderat på att köpa den vilklet jag gjorde i går, riktigt nöjd är jag med köpet! Lollo hittade två jätte fina stickade tröjor där med.
Sen bar det av till H&M, hittade inget denna gång men dom andra gjorde det :)
Sist men inte minst så gick vi till Vero Moda, där hittade jag en blå tröja, riktigt mysig.
Mellan allt spring mellan de affärer jag har räknat upp så var vi på massor av skoaffärer, Lovisa skulle hitta ett par stövlar men hon hittade tyvärr inga :(

Sen så tog jag tåget hem, medans sötisarna stannade kvar i Lkpg för dom skulle kolla på bio.
Väl framme på stationen så kom pappi och hämtade mig, sedan åkte vi och hämtade Maja hemma hos Maria. Sen skjusade pappi hem mig och Maja till Maja. Så jag var barnvakt till den busungen till ca 22.30 sen kom Majas farmor och bytte av mig :)

Nu ligger jag i sängen har nyss käkat frukost, väntar på att pappi och mammi ska komma hem för pappi och jag ska övningsköra lite. Jag får hoppas att jag överlever! Det märks...

Sen senare ikväll ska jag till Tias och mysa har inte träffat honom på ca en vecka :( Så nu blir det mys!



Denna jacka fast i svart blev det

/Puss Eliiin

Delar av den här!

Jag kan väl skriva lite om vad som har hänt i delar av den här veckan, för det var ju ett tag sen jag gjorde det!

Måndag - Hmm kommer knappt ihåg vad som hände då, men hade psykologiprov då men det har jag faktiskt skrivit om tidigare.

Tisdag - En riktig slappar dag i skolan, hade två lektioner mellan 08.00 - 11.15. Så då gick jag, Josse, Lollo, Mathilda och Patricia och åt på Ilmundo. Fick skjus av Lovisa på cykeln ner till stan, tack söt!
Riktigt trevligt var det, jag tog en kycklingsallad den var helt ok men det var några gröna konstiga och äckliga saker i, så det var ju ett minus. Sen när jag kom hem tog jag det lite lugnt och på kvällen trände jag. Den kvällen somnade jag snabbt!

Onsdag - Rätt lång dag i skolan men det kändes som man gick ca 2 timmar så det var ju bra det. Men det var nog för vi hade så roligt på esteten, Josse tog en blå färg penna och målade runt munnen, fyllde i ögonbrynen och målade under ögonen på sig själv! Gud vad vi skrattade, jag lovar det kommer bilder på det! Josse du är så ROLIG!
Slutade runt 14 så då gick jag och Josse ner på stan (hon hade tvättat sig då) och åt på Nyfiket, mysigt var det!
Sen följde jag henne till stationen, där träffade vi Meli. Sen tog Josse bussen hem och Meli väntade med mig på att pappi skulle komma och hämta mig! Sen kom pappi vig 15.45 sen var det raka spåret till Thores trafikskola. Där satt vi på den där kursen till ca 20.25. Rätt intressant var det faktiskt! Sen åkte jag hem och trände, sen sov jag.

Torsdag (idag) - Dagen i skolan kändes väldigt lång, vilket den inte brukar göra. Men dagen har varit ganska seg. Efter skolan gick Mathilda, Patricia och jag ner på stan och pratade med de affärer vi ska låna kläder av till modevisningen (skriver mer om det senare), sen tog jag bussen hem. Åt lite när jag kom hem, kollat på tv och nu sitter jag här :)
Just det hoppas det gick bra för Josse idag hos ortopeden.
Ikväll så ska jag nog träna lite och sedan unna mig med att kolla på Idol och sova!

Fredag (i morgon) - Idrott kl 08.00 på morgonen kanska seg är man. Men efter skolan ska jag, Lovisa och Lollo till stan!
Skriver mer om det i morgon.

I miss my Tias<3



/Puss Eliiin

RSS 2.0