Underbara!

I helgen har jag varit med min underbara! Och nu sitter jag och gör klart de sista på historiainlämningen, äntligen klar snart. Sen blir det att kolla på engelskaglosorna. Efter de blir det en promenad sen en härlig dusch.


/Puss Eliiin

Lite!

Orkar inte skriva nått idag, för jag är lite små sjuk och seg :(

/Puss Eliiin

Premiär!

Igår åkte jag och Josse på hocket, premiär för LHC i år! Riktigt kul att vara där men tyvärr satt vi brevid världens jobbigaste kärring och LHC förlorade mot HV71. Men dom kommer igen!

Nu ska jag fortsätta plugga vidare på historia arbetet, tyvärr!



/Puss Eliiin

Mys!

Nu blir det top model, sen blir det lite mys. Och i morgon är det skola igen då, blä!



/Puss Eliiin

Lugn!

Helgen har vait väldigt lugn eftersom jag har ont både på armen och i munnen. Så Tias och jag hyrde "Män som hatar kvinnor", gud så bra den var en av dom bästa! Sen har vi spelat lite gta och bara myst.

Igår åkte vi till Sanna och Cricke och kollade på deras nya hus och deras kattungar. Huset var jätte fint och kattungarna var urgulliga. Tack för en underbar helg baby ♥


/Puss Eliiin

Smärta!

Igår åkte jag och Lollo in till Motala där jag bytte p-stav. Det kändes lite kan man säga. Sen gick vi lite på stan och hittade lite smått och gott sen åt vi. Sen skjutsade jag henne till hennes apu plats sen åkte jag till min. Tack gumman för du följde med, du är guld värd!

Idag har jag opererat bort min andra visdomstand, så nu kommer jag ha extrem smärta i ca 7dagar. Men den här gången fick jag två olika sorters tabbletter som var mycket starkare. Men nu ska jag vila!



/Puss Eliiin

Upplevelse!

Igår så följde jag med pappi till Linköping och kollade på flyguppvisning, när vi var där tog vi varsitt program. På det stod det en sifferkombination mellan 0-3000, hade man det som de ropade upp vann man en helikopterflygtur. Och själv klart gjode min kära pappi det, men han har redan flugit det förr så han tvingade in mig i den i stället. Fick sitta fram, en lite annorlunda upplevelse som man kanske inte gör varje dag.

Sen på kvällen var Lovisa och jag barnvakt åt 3st busungar. Vi hyrde film, åt tacos, godis, kolla på film, lekte och kom hem runt kl 02.00. Snacka om trött! Men tack för kvällen gömman.


/Puss Eliiin

Klasskort!

Jaha här sitter man nyduschad och glor lite. Idag har det varit en super jobbig dag i skolan, som alla måndagar är.

Men i morgon blir det bättre för då börjar vi 13.00 och innan det ska vi till Lollo och äta tacos, yummie. Sen vid kl 15.00 är det klasskort, lika hemskt som vanligt.



/Puss Eliiin

Trött!

Är super trött, har jobbat hela dagen och nu har jag fixat Amandas blogg. Men är lite småpill kvar men det får jag ta en annan dag för nu måste jag sova.

Jobb i morgon igen sen i helgen blir det party!


/Puss Eliiin

Saknat!

Orkar knappt skriva nått men idag har det varit skola till 16.00, jag trodde jag skulle . Efter skolan skjusade jag Jotte till frissan sen åkte jag till Tias som jag har saknat massor ♥

Men i morgon blir det apu, är på jobbet för de strulade till sig. Fy fan, men är jätte nöjd med att jag ska vara där!

Just de har glömt att säga grattis till pappa som fyllde år i måndags, bäst är du! I love you



/Puss Eliiin

Underbar!

Iförrgår kom jag hem från en underbar helg i Stockholm. Hela dagarna bestod av shopping, hittade faktisk enheldel. Så helgen bestod av shopping, mys på hotellet och god mat.

Så i måndags var det dags för skola igen, usch vad trött jag var. Men idag är det tisdag och vi har projektarbete, men det gör jag hemma så kan säga att jag är "ledig" idag. Men ska göra lite piss svår historia.



/Puss Eliiin

RSS 2.0