Hjälpte!

Idag vaknade jag hos Tias, åt lite frukost och myste. Sen kom pappi och hämtade mig, åkte hem och bytte om sen gick jag ner till Jennie och hjälpte henne måla. Riktigt många plankor målade vi men det kommer bli snyggt.

Nu är jag hemma hos Tias igen vi kollar på Körslaget, vem vinner? Jag har inte följt programmet så jag har inte en aning.
Ska sova här inatt, mys!

Rolig bild jag lägger upp, inte.


/Puss Eliiin

Segt!

Idag har jag varit i skolan, väldigt slapp dag men den gick segt. Efter skolan gick jag med Lollo och Josse ner till stan träffade även Tias där. Handlade lite smink, vilket alltid behövs.

När jag var klar så åkte jag hem med Tias, eller jag åkte hem till mig sen åkte jag och handlade grönsaker och dipp med pappi. Sen skjusade han mig till Tias, och nu är jag här.

Ikväll blir det nog bara en lugn myskväll med Tias.

/Puss Eliiin

Piggare!

Idag har jag inte skrivit något eftersom största delen av dagen har gått till att sova, känner mig redan mycket piggare.

Mamma slutade vid 16.00 så vi åkte och köpte lite kläder, det blev en kläning och en jeans jacka/tröja från Koola Anna och en svart tunika/klänning från Saint Tropez. Eftersom jag jobbar där så blev det ett kanon pris.

Rund 18 så åkte jag och hjälpte Meli med hennes hår, vi började och resultatet blev råttfärgat. Så snabbt iväg och köpa ny färg, och det resultatet blev riktigt bra. Fick ett paar jätte fina örhängen som tack, tack Meli!

Nu ska jag sova, ska till skolan i morgon!



/Puss Eliiin

Även!

Idag blev det att stanna hemma från skolan, även fast jag inte hade hoppats på det. Men skulle känna mig riktigt elak om jag gick till skolan med feber och smitta folk.

Jag vaknade runt 11, gick upp och gjorde lite frukost sen har jag bara legat i sängen och kollat på TV. Som tur är har jag min underbara mysdress att ha på mig.'



/Puss Eliiin

Flera saker!

Just nu sitter jag på msn, kollar på TV, äter apelsin och pluggar affärsengelska. Det sägs ju att en tjej kan göra flera saker samtidigt och det stämmer faktiskt.

I morgon ska jag försöka ta mig iväg till skolan med min rinande näsa och min öma kropp. Men det kanske går över i natt, det är bara att hålla tummarna för det!


/Puss Eliiin

Skoldagen!

Idag har skoldagen  varit kort men ändå jobbig när jag mår som jag gör. Sist på dagen så hade vi samhällsprov, men det kändes som det gick ganska bra faktiskt.

Jag vaknade nyss så nu har jag sovit ett bra tag. Jag har inte ätit något sen skolan, så ska göra nått att äta nu.



/Puss Eliiin

F-n!

Usch vad jag mår dåligt, mår illa som f-n. Men det är nog bara att bita ihop för jag måste till skolan i morgon och göra samhällsprovet. Men får hoppas att jag mår bättre när jag vaknar i morgon.

Så ska lägga mig nu, är inte alls pigg!


/Puss Eliiin

Måste plugga!

Måndag är lika jobbiga som vanligt, man vill bara sjunka under marken och försvinna. Sista lektionerna är verkligen hemska, jag vill ha tillbaka Anders!

Idag skulle jag ha hjälp Meli med hennes hår, men känner att jag verkligen inte hinner med det idag. Eftersom jag har prov i samhäll i morgon så jag måste plugga, sorry!

Nu har jag pluggat sen jag kom hem, så nu ska jag gå och göra grönsaker med dipp. Vi har ju våran nyttiga vecka Josse.
Jag får se om jag hinner med en sväng till gymmet, men har haft idrott idag om jag inte skulle hinna.

Saknar min Andreas massor

/Puss Eliiin

Nått?

Idag har det verkligen varit fullt ös här hemma, så nu får jag äntligen pusta ut. Jag känner mig lite halv sjuk, eller har ont i hela kroppen. Jag vill verkligen inte bli sjuk, men det kanske inte är nått?

Jag orkar inte skriva så mycket idag. Utan helgen har bestått av Tias och hela släkten.
Nu ska jag duscha, skola i morgon usch!



/Puss Eliiin

Yummie!

Idag vakande jah hos min baby! Vi myste ett tag sen var jag tvungen att åka hem, hade lovat att hjälpa mammi med efträtten tills i morgon. Så nu har vi gjort 22 st chokladmousse med vitchokladmousse som topping till efträtt plus att vi gjorde 4 st som vi kan äta ikväll.

I morgon kommer det lite besök då, eller 22 st så det är rätt många. Så då blir det tre rätters, yummie! Nu ska jag duscha innan Tias kommer.

 Det ser ut som chokladpudding med grädde men det är det inte.




/Puss Eliiin

Efter skolan!

Idag har jag varit i skolan, fredagar är verkligen värst man vill bara hem. Efter skolan gick jag och Josse till Lina där jag fixade Melis hår och smink, ett riktigt fluff kan jag lova. Sen gick Josse gumman till bussen och jag var kvar. Efter ett tag kom Steffi, jag gjorde hennes hår likadant som Melis, dom kommer vara tuffast på maskeraden.

Runt 18.00 fick jag skjus hem av dem. Väl hemma så lagade jag mat och dukade fram. Sen kom mammi och papppi hem så då blev dom jätte glada för jag hade gjort fint och lagat mat. Så vi åt och pratade en stund sen skjusade pappis mig till Tias. Och nu ligger jag i Tias säng och kollar på Let´s Dance, go Laila!


/Puss Eliiin

Jag vet!

Igår var det 2 år & 7 månader med min älskling Tias!
Du är den underbaraste personen jag vet!
Glömde skriva det igår.
Elin ♥ Tias


/Puss Eliiin

Ut!

Nu ska jag gå ut och gå med Amanda.

Aj  min arm!



/Puss Eliiin

Saknar!

Nu har jag pluggat yttligare lite mer, men hoppas jag kommer ihåg allt tills i morgon! Nu ska jag ta en dusch sen ska jag kolla på anteckningarna en sista gång.

I morgon ska jag äntligen träffa Tias som jag inte har sett sen i söndags, men när man saknar varandra så är det underbart att ses. Kan inte vara med honom varje dag, hur skulle det se ut? Man har ju sina underbara vänner med som tur är♥.



/Puss Eliiin

R.I.P!

Nu ligger jag i sängen och vilar hjärnan lite, har pluggat samhäll idag för det är prov på det i morgon.
Idag har skolan varit riktigt slapp, så slutade vid 12.30. Följde med Lollo & Josse och solade sen blev det lite fika, yummie!

Idag så fick vi reda på att Hasses mamma hade dött så vi har inte hans lektion i morgon, stackars honom!
Lovisas mobil dog även idag, så det har varit en hemsk dag. R.I.P!


/Puss Eliiin

Bilder!

Idag har jag varit med Josse och färgat hennes hår, de blev nice eller super blondt!
Men visar dagen i bilder istället, så här kommer bilder på mig och blondie, enjoy!

















/Puss Eliiin

Slapp!

Idag var det ovanligt slapp dag i skolan, började vid 09.15 och slutade runt 12. Pappi kom och hämtade mig i skolan och så skjusade vi några tjejer till stationen.
Sen när jag kom hem så åt jag lite, sen övningskörde pappi och jag.
Vi åkte till västraharg och lite överallt, körde ca 3.5 mil och det gick super bra!

Nu ska jag göra iordning mig, sen ska jag jobba lite. Efter jobbet blir det att träna step.

/Puss Eliiin

Du!

Du är kärlek!



/Puss Eliiin

Usch!

Idag är det måndag och det innebär nytt schema. Usch jag vill  ha tillbaka mitt gamla schema. Dagen i helhet har varit ganska seg, speciellt mot slutet. Då hade vi psykologi i 1 h och 40 minuter om jag inte minns fel?
Snart ska jag träna lite, sen blir det duschen.

I morgon kommer jag inte kunna blogga förräns sent, I think. Eftersom efter skolan ska jag jobba till 19.00 sen ska jag på step och den börjar 20.00. Men om det blir en lite lucka med tid så passar jag på att skiva lite.


/Puss Eliiin

Hemsk!

Snart ska jag kolla på "United 93", riktigt hemsk film men bra. I morgon är det skola igen, får hoppas att man orkar med det nya schemat.

Den här veckan känns det som det händer mycket:
  • Nytt schema.
  • Engelska läxa
  • Jobba
  • Step up
  • Gymma
  • Samhällsprov
  • Träffa Tias
  • Kanske vara med Meli
  • Städa rummet
  • Fixa i garderoben
Hoppas att jag överlever!



/Puss Eliiin

Plugga!

Jag har inte skivet mycket dom senaste dagarna, men det har ju trotsallt varit helg.

Idag vaknade jag hos min baby, vi gick upp och gjorde frukost sen la vi oss i sängen och åt den och bara myste♥.
Senare på dagen så lagade vi mat, vi är bäst på att göra det ihop! Men största delen av dagen har bestått av mys.

Jag kom hem för ett bra tag sen och jag har mest tagit det lungt och duschat. Nu ska jag plugga lite engelska duktig som jag är. I morgon börjar det nya schemat, kommer jag överleva?



/Puss Eliiin

Fest i Borensberg!

Jag hann inte skiva någonting i går så jag passar på att göra det idag i stället.

Igår följde Lisa och Beggan med mig hem efterskolan, efter lite om och men så åkte vi på fest i Borensberg, men det var väldigt stressigt men vi kom med bussen. Massor av folk så det var trevligt, sen blev det efterfest i jacuzzin.
Tack för igår tjejer, och ett stort tack till Oliver!

Jag orkar inte skriva om vad som hände hela kvällen så jag sammanfattar det med massor av bilder i stället.

What happends in Borensberg stays in Borensberg!






















/Puss Eliiin

Packat!

Kom hem från jobbet för ett tag sen, det gick riktigt bra men det var inte så mycket folk. Jag har precis packat idrottskläder så i morgon blir det idrott.

I morgon blir det skola, sen följer Lisa & Beggan med mig hem. Sen åker vi till Borensberg och där blir det fest!

Men nu ska jag lägga mig i sängen och försöka somna riktigt tidigt så jag orkar vara vaken länge i morgon.


/Puss Eliiin

As rädd!

Idag har det varit en ganska slapp dag i skolan,  svenska provet kändes bra.

Sen vid 14.00 så var jag hos tandläkaren, fick mardrömms besked.
Mina visdomständer växer helt fel så jag måste operera bort dom, usch jag som är as rädd när jag är hos tandläkaren och nu det här!

Men kom nyss hem, fan mår dåligt nu när jag fick det där beskedet! När jag kom hem så såg jag att jag hade fått ett nytt bankkort, ett som stödjer WWF. Det var jätte gulligt!

Mer exakt vad som är bra med kortet kommer här:
Varje gång du betalar med Världsnaturkortet skänker banken 50 öre till Världsnaturfonden WWF. Dessutom går en del av årsavgiften till WWF:s arbete. Ett ovärderligt bidrag till vårt arbete med att rädda djur och natur.

Ska fixa lite, sen ska jag iväg och jobba vid 17.00.


/Puss Eliiin

Veckan!

Saker som händer i veckan:
  • Svenska prov (i morgon)
  • Tandläkaren (i morgon)
  • Jobba (i morgon)
  • Träna
  • Städa rummet
  • Fixa outfit tills fredag
  • Fest i Borensberg med Lisa & Beggan (fredag)♥
Fan va kul vi ska ha tjejer!


/Puss Eliiin

Usch!

Idag har jag varit i skolan, fikade lite efter. Miis! Sen tog jag bussen hem och sen kom Tias till mig och myste!
Vi kollade även på en halv film, sen lärde jag honom andragrads ekvationer.
Nu ska jag duscha sen blir det att plugga till svenska provet.

Ska till tandläkaren i morgon, usch vilken mardröm!




/Puss Eliiin

Förrut!

Meli åkte hem för ett tag sen så nu sitter jag och kollar på 2½ men. Förrut när vi kollade på film så lyckades vi se halv sen somande båda två, lite trötta kanske?

Nu ska jag gå och göra varm oboy, jag fryser massor!


/Puss Eliiin

Senare!

Kom hem från skolan för ett riktigt bra tag sen, så nu är jag med Meli. Nu ska vi kolla på film, vet inte riktigt vilken med det märks!

Skriver mer senare, men just de "Never back down" var riktigt bra måste jag säga!


/Puss Eliiin

Riktigt bra!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på "Never back down", det sägs att det ska vara riktigt bra så jag hoppas på det.
Men kanske somnar så jag passar på att säga god natt nu!


/Puss Eliiin

Torka!

Nu har jag precis duschat, ska vänta på att håret ska torka vill inte föna det. Sen kanske jag ska fixa ett trollhår så jag kan visa Josse i morgon, får hoppas att det håller sig bara.
Men nu ska jag ta bort mitt gamla naglack och måla på ett nytt.



/Puss Eliiin

Skapligt!

Kom hem från skolan för ett tag sen, ganska slapp men ändå jobbig dag var det idag. Igår kväll kunde jag inte somna, så jag var skapligt trött i dag. Så ikväll hade jag att kolla på film och försöka att somna tidigt.

Nu ska jag gå och duscha, skriver senare!



/Puss Eliiin

Kolla!

Nu hade jag tänkt att kolla på "Trollkarens hemligheter" och efter det var det Pamela Andersons program men jag får se om jag orkar se det.

I morgon är det skola igen så då blir det nya tag. Måndagar är så sega för jag brukar alltid vara jätte trött och så går vi till 15.45. Plus att vi har matte sist som jag hatar!

Men ska lägga mig i sängen nu, sov gott alla♥


/Puss Eliiin

Smutsig!

Nu har jag precis duschat, riktigt skönt kände mig smutsig och äcklig idag men jag vet inte varför.

Nu ska jag ta en kopp té och tända lite ljus i rummet, sen ska jag bara koppla av. Jag har inte tagit det lungt en ända stund nu i helgen, som egentligen helger är till för. Men nu ska jag bara koppla av, kommer nog sova skönt i natt.

My favourite schampoo


/Puss Eliiin

Katastrof!

I morde blev jag väckt av att telefonen ringde kl 09.00, usch att man ska vakna så tidigt på en söndag. Men åkte iallafall hem fån min sovande prins då, gjorde i ordninng mig sen blev det skjus till jobbet.

Det var bara jag & Lena som jobbade idag, så det fanns en del att göra. Efter ca 1 timma så gick BÅDA kassorna sönder, eller det gick inte ta betalt. Så vi ringde till cheferna och frågade om hjälp så jag följde deras instruktioner men inget hjälpte.
I sista sekund av hopp så ringde jag support och dom lyckades hjälpa oss med feltet som tur var. Det var katastrof en stund med det fixade sig till slut.

Men märkte idag att det finns fruktansvärt otrevliga människor, usch säger jag bara.


/Puss Eliiin

Dubbelt!

Nu ska jag iväg och jobba dom ringde i morse, så ska jobba mellan 11.00 - 17.00. Men får betalt för 12 timmar eftersom det är dubbet betalt i dag så det är ett plus.

Men det blev ett kort inlägg men skriver nog när jag har kommit hem!



/Puss Eliiin

Måla massor!

Kom precis ut ur duschen här hemma hos Tias och nu ligger jag i hans säng och kollar på "Lilla Jönsson ligan på kollo".

Idag har jag hjälp min syster med att måla massor av väggar, hon ska öppna ett bed & breakfast så det var dom rummen som vi målade. Vi började vid 09.30 och höll på till 16.00. Så i morgon kommer jag nog ha träningsverk i armarna, tänkt dig själv att stå och rolla i 6,5 timmar.
När vi äntligen var klara så gick vi och kollade i alla rum och då märkte vi att färgen under lyste igenom så det var bara att börja måla igen, det är typiskt att sånt ska hända mig.
Men jag tror att jag fick mer färg på mig än vad jag lyckades få upp på väggarna, och Jennie fick snygga slingor i håret.

Nu ska jag vara med Tias, men ha en underbar kväll!



/Puss Eliiin

Nu hade!

Nu hade jag tänkt att lägga mig i sängen och kolla på tv, kanske somnar så jag säger god natt nu♥.

Puss på´t!


/Puss Eliiin

På idrotten!

I skolan idag på idrotten så hade vi stjärt nej hjärt & lung räddning, kul & lärorikt var det. Dockan var tandlös och väldigt livlös, men en del gillade att pussa på honom speciellt Lollo. Det var hon som gjorde mest på honom, och jag vet att du gillade det. ;)

Nu ska jag kolla på Lets Dance nu, men vem vet kanske skriver mer senare!



/Puss Eliiin

Trött!

Idag är det äntligen fredag, har bara gått 2 dagar i skolan men är redan as trött. Men efter skolan så skulle jag skriva in mig på körskolan men det var stängt. Sen gick jag till stationen och Josse gjorde sällskap en stund.
Tack för att jag fick låna kortet gumman, sötast är du! ♥

Väl inne i Linköping så gick jag till gallerian, utanför så var det en jätte stor demostration men fattade aldrig vad den handlade om för dom pratade inte svenska.

Gick runt och kollade lite, skulle köpa ett par skor jag hade sett men med min tur som jag har så fanns dom inte. Träffade Tias så vi gick och kollade lite. Sen hittade jag en jätte fin tröja på MQ, när jag står i kassan och ska betala så är det tekniskt fel på mitt kort. Jag gick ut för att ta ut pengar men hela kortet verkar trasigt, så det jar varit min TURDAG idag (not).

Tias du är BÄST!


/Puss Eliiin

Första skoldagen!

Nej Kerstin åkte ut, men hon var kvar ett bra tag iallafall.

Första skoldagen idag efter lovet, ganska joggig men öfan var slapp som vanligt! På öfan lyckades Mathilda och jag göra 200 gånger snyggare katalog än det andra företaget, deras såg inte ens ut som en katalog. Eller drömde jag?

I morgon är det ingen vanlig idrottslektion utan det är Hjärt & Lung räddning, usch jag vill inte blåsa i någon docka. Men det ingår i betyget så det är ett måste. Men det är nog andra övningar med, det märks.


Vill ha sommar NU!


/Puss Eliiin

"Årets tvtittare"!

Pratade nyss med Sanna sister i telefon och hon påminde oss om att Eriks (Sannas pojkvän) syster Kerstin skulle vara med på "Årets tvtittare", det får jag inte missa kl 20.00 på tv4.

Ska städa vidare, puuh!

Extremt snygg bild på Kerstin & mig


/Puss Eliiin

Städa!

Mammi kom in i mitt rum nyss och tyckte att jag skulle städa i min garderob. Åh jag orkar verkligen inte, men väntar jag med det så går det snart inte att komma in i garderoben. Så nu får jag slita mig här ifrån och städa lite.





/Puss Eliiin

Lollo!

Idag kom Lollo med träskor på sig till skolan, hon hade köpt dom i helgen!
Fina var dom gumman♥.

/Puss Eliiin

Trotsallt!

Snart ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Ska trotsallt till skolan i morgon, får hoppas att jag mår bättre i morgon.

Nu har jag precis duschat och tagit fram kläder, man inte göra det på morgonen för då får jag beslutsångest och missar bussen och det vill jag inte!
Har även tagit en kopp te, så jag kommer sova riktigt skönt. Nu ska jag kolla vidare på Top Model 11, ciao!



/Puss Eliiin

Jag har blivit fadder!

Maja åkte hem för ett tag sen, vi hann att göra mycket under den tiden hon var här. Jag målade hennes naglar, lockade håret och busade väldigt mycket.

Idag fick jag ett brev på posten och det var att jag har blivit fadder till en 5 årig pojke, via räddabarnen. Det känns skönt att kunna hjälpa fattiga barn, så nu kommer det skickas 200 kr/månaden, så han kan börja skolan, få vård och pengar till hela familjen.
Det var även ett kort på honom och han var supersöt, hoppas att denna insats kommer göra förändrig i hans liv!

Nu ska jag duscha och slappa, det är första skoldagen i morgon!

Majas snigga hår!



/Puss Eliiin

Sista dagen på jullovet!

Igår somnade jag tidigt och idag lyckades jag att gå upp kl 09. Eftersom jag gick upp tidigt idag så kommer jag somna tidigt ikväll och då är det inga problem att gå upp i morgon när skolan börjar. Så idag är det sista dagen på jullovet, eller igentligen var det igår för idag har jag studiedag!

Nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt, åt nyss frukost så nu känns det som om att jag kommer att spricka.
Snart kommer busungen Maja till mig för att jag ska vara barnvakt en stund sen vet jag inte vad jag ska göra.
Kanske träffa Tias när han har kommit hem från skolan? Det märks.

Men hade tänkt att gå ut och gå innan Maja kommer, ciao!




/Puss Eliiin

"Drömkåken"!

Kom hem från Jennie och Mattias nyss. Vi åt gott och umgicks, riktigt kul!

Nu sitter jag och kollar på "Drömkåken", men funderar på att lägga mig i sängen. Hade tänkt att gå upp tidigt i morgon så att jag kan somna rätt skapligt.

I morgon ska jag även vara barnvakt åt Maja vid 12, så det blir nog fullt ös i morgon.
Skriver mer i morgon så god natt, ciao!



/Puss Eliiin

Baka en kaka!

Idag vaknade jag kanska tidigt, gick upp och åt frukost med mina kära föräldrar. Sen hade jag lovat att baka en kaka till Annette, så jag gjorde en chokladkaka med tryffel. Riktigt gott och hon blev förånad för hon trodde aldrig att jag skulle baka till henne.

Sen gjorde jag egen pannacotta till mammi, pappi, Sanna, Erik och mig. Sen mixade jag jordgubbar som vi sedan hade som sås på pannacottan, mumsigt!

Vid 17.30 ska vi till Jennie och Matias och äta lite mat och umgås. Blir nog massor av bus med Maja, men kanske skriver senare.


/Puss Eliiin


Morgonrock!

Jag som sa att jag skulle frysa ihjäl så fort jag gick ut, men det gjorde jag inte.
Utan smart som jag är så följer jag med mammi över till Annette i morgonrock. Det är riktigt bra när man inte är helt frisk.

När vi väl var där så badade jag jacuzzi utomhus med dom, riktigt skönt var det men jag kommer nog ångra mig i morgon när jag känner hur bra det var för halsen.
Men det var en riktigt häftig upplevelse att sitta med kroppen i 38 gradigt vatten och ha huvudet i -10 grader.

Sen kom Tias, vi myste och åt mat. Men han åkte hem för ett tag sen, det är nog inte så smart att sova ihop när jag inte är helt frisk.



/Puss Eliiin

Vred!

I går kväll gick jag och la mig ganska tidigt, men ändå kunde jag inte somna. Jag låg och vred på mig vid 02.20, men vid halv så fick jag nog. Då fick jag för mig att jag skulle somna lättare i min soffa, så jag tod mina kuddar och täcken till soffan och la mig där. Som jag trodde, jag somnade på en gång. Är det inte konstigt?

Snart så kommer Tias till mig, vi ska nog inte vara allt föpr länge för han vill nog inte bli sjuk men vi kan iallafall kolla på en film ihop förhoppningsvis.
Nu ska jag gå och dricka min drog för den här veckan, HONUNGSVATTEN!'

Usch vad kallt det är ute. Jag trodde vintern var över men det kom tydligen tillbaka. Här hemma är det -10grader, jag kommer frysa ihjäl så fort jag går ut!



/Puss Eliiin


Honungsvatten!

En sjuk Elin känner sig äntligen lite bättre. Idag så jag jag levt på honungsvatten, det är en befrielse för halsen att dricka det.
Men eftersom att jag inte mår så bra så hade jag tänkt att lägga mig i sängen nu. Får hoppas att jag kan somna nu när jag har sovit nästan halva dagen.



/Puss Eliiin

Allt på en gång?

Nu ligger jag i sängen och hostar, har ont i halsen och feber, varför allt på en gång? Så idag har jag tagit det lugnt och sovit.
Så det här inlägget blir väldigt kort, för jag orkar inte skriva mycket plus att jag knappt har gjort något idag.
Jag saknar alla tjejer enormt mycket!

Melica fyller 18 år idag, så ett stort grattis till dig! Hoppas att du får en kanon dag♥


/Puss Eliiin

Besatt?

Idag vaknade jag vid ca 09 och hade sjukt ont i halsen, så jag tog en tablett och gick och la mig igen. Så runt 13.30 vaknade jag igen och hade knappt någon röst kvar med det blev bättre under dagen.

Pappi skjusade mig till stationen vid 16.30 så jag tod 16.43 tåget till Mjölby för att träffa mina favoriter! När jag kom fram så satte jag mig inne på stationen och väntade på Josse, men ca 99% av alla som också satt där inne var Johan Palm fans. Han och några hade upptätt idag så fansen skulle väl hem, men jag tror att han gickförbi utan för eftersom det var massor av tjejskrik, att man kan vara så besatt?

Sen kom Josse, vi gick till Lollo där Lovisa också var. Vi lagade tacos sen åkte vi och hyrde den sämsta filmen man kunde. Den var verkligen jätte dålig, det var knappt någon som kollade.
Men tack för en jätte mysig kväll tjejer♥

Nu ska jag gå och ta en Ipren, Strepcil och hostmedicin!










/Puss Eliiin

Sväng!

Meli har varit här en sväng men gick nyss hem. Ska tvätta bort sminken nu, sen blir det att sova!
Ses i morgon tjejer. God natt!

/Puss Eliiin

Bilder från nyårsafton!

Här kommer lite bilder från nyårsafton!




































Tack så jätte mycket Linn!♥

/Puss Eliiin

Jobba!

Nu ska jag åka och jobba, lägger in nyårsbilder när jag kommer hem! Ciao.



/Puss Eliiin

Nyårsafton!

Igår var det nyårsafton och man kan säga att det mesta hände!
Detta blir ett långt nyårsinlägg.

Dagen började med att jag sminkade mig och satte upp håret. Vid 16.45 skjusade pappi mig till Linn, där var det massor av tjejer så vi åt middag, riktigt kul!

Sen runt 19.00 började folk droppa in. Tillslut blev det massor av skönt folk huset var fullt av, riktigt kul att träffa dom som man inte träffat på evigheter och alla andra med.
Runt 23.00 så blev Tias, Jojje och Fredde hungriga så dom drog in till Lkpg och käkade, medans jag stannade kvar med min bodyguard Oliver och Kim.

När jag skulle gå ut så såg jag att Jenna satt med huvudet mellan knäna så jag frågade vad som hade hänt och till svar fick jag " Jag dansade sen vaknade jag upp på golvet och hade ont i huvudet", alltså hade hon ramlat när hon dansade och slagit i huvudet i ett glasbord. Snacka om bula! En del personer beteede sig riktigt illa , var glada för att ni fick komma!

Tillslut kom Tias, Fredde och Jojje tillbaka, då berättade Tias att han hade tappat sin plånbok i Lkpg och inte hittade den igen och så hade de hänt lite andra saker. Men sen så var det dags att dra hem.
Tack för en kanon kväll Linn!♥

Runt 03.00 började jag, Oliver, Jenna, Tias , David och Sebbe gå mot stationen, det blev en vurpa på vägen plus ett sår. På stationent hämtade Robert oss eller endel av oss. Han skjusade hem mig, Tias, Jenna och Oliver hem till mig för vi skulle basta. Men vi bäddade iordning, la oss men då fick Tias försig att han ville sova hemma. Så vid 04 så fick Robert komma och hämta honom, men vi andra sov vidare och glömde bort bastun.

Så i morse vaknade Jenna, jag och Oliver runt 12, vi låg kvar och drog oss till ca 14 men sen gick jag och Jenna upp och gjorde mat. Det blev spagetthi och svarta köttbullar, yummi!
Sen kom Jennas pappa och hämtade henne så jag och Oliver städade iordning lite, sen skjusade mamma oss till Tias.

En sammanfattning av kvällen: Tjejmys, trevligt folk, slagsmål, partyhattar, trasig dörr, borttappad plånbok, bodyguard, raketer, bulan Jenna och massor mer!

Lägger upp bilder i morgon!


/Puss Eliiin

RSS 2.0