Bästa pappan!

Det var jätte länge sen jag skrev, men har inte haft så mycket tid till det nu när skolan har börjat.

Men igår så drog Tias, jag och massa annat folk till David och förfestade där ett bra tag. Sen drog vi in till Lkpg, det var kul riktigt kul. Men fan va arg jag blev senare den kvällen, men men det finns ju folk till allt som sagt, men nog om det!
Det var riktigt kul att umgås med alla Tias kompisar, riktigt sköna!

I morgon fyller den bästa pappan man kan ha år! Jag har köpt lite paket till honom så han kommer bli skit snygg nu!
MEN HA VÄRLDENS BÄSTA DAG PAPPA, ILY!

/Puss Eliiin

Grannfest!

Det var ett tag sen jag skrev, men får passa på nu.

I fredags hade vi en grannfest, eller dom närmsta grannarna. Så alla fick ses igen. Det var riktigt kul, det var massor av tävlingar och god mat! Den kvällen fick jag också reda på att jag får in ca 30 st marschmellows (stavning?) i munnen, jag vann alltså den tävlingen mot Erik och pappa. Jag trodde pappa hade större mun en mig, men tydligen inte.

På tisdag så börjar skolan igen, det ska bli kul att träffa mina busskompisar och klasskompisar igen<3

Men ska bädda iordning nu för Tias kommer snart, sista natten ihop på hela sommarlovet!


Min älskling!
Tias <3


                                                                                                                                                                           /Puss Eliiin



Shoppat!

Onsdag: Var jag lite med Amanda vi pratade mest men sen vid 23.00 följde jag med henne ut då hon kom på att hon ville ut och springa, men jag cyklade brevid riktigt duktig va hon!

Torsdag: Då så var jag med Josse, vi drog in till Linköping och shoppade lite. Jag hittade en klänning, en byxdress och en Freebra. Efter det så gick vi och åt med alla tjejerna <3

Fredag: Jag var en stund med Tias, fick massor av smink och sånt av hans mamma! Sen på kvällen kom Jennie och hela familjen till oss, så vi åt lite gott och badade. Sen var det raka vägen till sängen och sova ut.

Lördag (idag): Jag följde med Sanna till Linköping där vi skulle shoppa lite, men jag hittade lite smått och gott:en guldig tröja, en vit tröja, en svart blommig tröja en väska, två par skor och lite smink. Så dagen har bestått mest av att Sanna och jag har shoppat, I Love It..

Lite av det som jag hittade:








/Puss Eliiin


RSS 2.0