Sol & Bad!

Det var ett tag sen jag skrev, men det blir inte så mycket nu på sommaren när det fina vädret ÄNTLIGEN har kommit!
Men i tisdags så åkte jag, Tias, mamma och pappa till Ugglarp och kom hem i söndags, riktigt kul har vi haft det.
Det ligger ungefär vid Halmstad och är het underbart.

Mest av dagarna så låg vi på stranden och unnade oss mest med sol & bad! Vi hade verkligen tur med vädret, någon dag var det 31 grader i skuggan. Jag träffade även Lisa där så vi badade mycket ihop och spelade Plump.
Vi passade på att åka in till Halmstad och shoppa, vi åkte även till Ullared en snabbis men hittade mest småplock.

Men ska gå ut i det härliga vädret, och vem vet det kanske blir ett kvällsdopp!

/Puss Eliiin

He´s the girl!

Det var ett tag sen jag skrev men jag sammanfattar lite av det som gått.

Torsdag: Jobbade och sa hej då till mamma och pappa som åkte till Helsingborg. Senare åkte vi till Tias mamma på lunchen och var där en stund. Jag fick massor av smink och kläder avhenne, hon är bara för snäll alltså! Sen kom Meli en sväng till mig vi spelade lite spel och sedan fiska vi, på ca 1timma så fick vi 7 fiskar!

Fredag: Vaknade sent eftersom jag var ledig, sedan satt jag och väntade på att Amanda skulle sluta jobbet vilket hon gjorde vid typ 18.00 så hon komm till mig vid 19.00. Vi cyklade och köpte lite gott och hyrde en film, He´s the girl. Vi satte på filmen runt 00.30 men efter ca 5 min så somnade både Amanda och jag.

Lördag: Sedan när vi vaknade så hade Amanda 6 st missade samtal! Men sega som vi var så satte vi på filmen och kollade klart på den. Sen var Amanda tvungen att gå hem en stud och fixa lite så jag passade på att städa lite då. Sen när hon kom tillbaka hade hon med sig kött och lite så vi lagade lite mat och körde spel. På dagen kom mamma och pappa hem. Sen på kvällen så bastade vi lite men fan vad varmt det blev, men tror inte termometern funka den var helt konstig. På kvällen så kollade vi på TV och hittade någon film som verkade bra men båda somnade efter 5 min, som vanligt.

Söndag: Vaknade av att dörren stog och slog. Vi åt lite frukost sedan åkte Amanda hem. På dagen så åkte jag och firade vi Noah sen skjusa mamma mig till Tias, senare fick jag för mig att jag skulle ta en promenad hem och hämtade min dator. På den lilla promenaden så mötte jag Amanda som var på väg till träningen. När jag väl var hemma så hämtade jag min dator och så skjusade mamma tillbaka mig till Tias:) Vi myste den kvällen!

Måndag: Idag har jag bara tagit det lugnt:)

/Puss Eliiin

Hälsosam!

Idag så har jag jobbat till halv 12 sedan cyklade jag hem och då så åkte mamma och jag och handlade.
Sen när jag kom hem så tig jag ut cykeln och cyklade 1.1 mil i REGN! Det var inte så kul men det behövs.
Jag har även börjat med GI så får se om det funkar, så jag har blivit hälsosam. Det gör ju inget att äta bra och röra på sig,
det skadar nog inte..
Och i morgon ska jag och Amanda träna lite bodytoning på kvällen, riktigt kul är det! Få se om jag hinner med en cykeltur.
Men ska duscha nu!

/Puss Eliiin

Ny mobil!

Jaha det var ett tag sen jag skrev, men har inte haft tid har jobbat hela veckan. Men igår så kom mamma och pappa hem från Paris, så då fick jag en väska,naglack,klockor,halsband, ett par skor, ett par byxor och fyra tröjor. Tack  mamma och pappa!

Och idag så åkte mamma,pappa och jag in till Lkpg och skulle lämna in min mobil på lagning för den har blivit jätte konstig, men oturen var ju att försäkringen gick ut för 1 VECKA sedan, snacka om otur. Så om den skulle lagas så skulle vi få betala massa även om felet inte gick att laga, så då tyckte mamma och pappa att jag lika gärna kunde få en ny mobil! Så det blev en Samsung SGH-U 900, tack mamma och pappa ni är bäst!



/Puss Eliiin

Duktig!

Idag så har jag faktiskt varit riktigt duktig, jag har jobbat , lagat mat, städat och klippt grässet! Är riktigt stolt över mig själv faktiskt. Så nu på kvällen har jag bara softat, ätit lite och kollat på What happens in Vegas, riktigt bra måste jag säga!

Nu ska jag fixa lite innan jag ska gå och lägga mig, döda lite flugor som jag hatar att vakna av!

/Puss Eliiin

Sammanfattning!

Jag har inte skrivit på ett tag så här kommer en sammanfattning av helgenoch lite av ´veckan:

Fredag: Dagen började med att jag hade extremt ont i tån, så jag hade en myskväll med Tias. Vid 17.30 så åkte mamma och pappa till Paris, medans jag är hemma och jobbar :/ Men jag får nog något fint!

Lördag: Vaknade rätt sent så låg och drog mig rätt länge i sängen, sedan gjorde jag iordning mig lite. Sen kom Sanna och hämtade mig sedan raka spåret till Böttestad, där vi var barnvakt till Maja, Anton och Hampus. Sedan vid 01.00 så följde jag med Sanna hem och sov där.

Söndag: Vaknade hemma hos Sanna, sedan åkte hon och jag in till Lkpg. Hon köpte en cykel och lite kläder och jag köpte två klänningar!:) Sen när vi kom hem så monterade vi ihop cykeln med hjälp av Erik. Sen gjorde vi tacos och kollade på film, en myskväll asså! 

Måndag: Vaknade hos Sanna och Erik, gick upp vid 07.00 sedan vid 07.30 så skjusade hon mig till jobbet. Jag gjorde inte mycket mer än jobbade den dagen.

Idag: Gick upp tidigt och gjorde mig iordning, sedan cyklade jag till jobbet. Men jag gjorde allt arbete för snabbt tyckte han så jag fick sluta vid 11.30 istället för 16.30 för jag hade gjort dagens uppgifter, men jag fick ändå betalat för en hel dag!:)
Nu ska jag gå och kolla på TV och vänta på att Tias ska komma <3


/Puss Eliiin

 


RSS 2.0