Helvete!

Har varit hos doktorn nu, trodde de skulle gå bättre än vad de gjorde. Fick ta tre prover, sen satt jag och vänta på besked. Sen fick jag reda på att jag hade halsfluss OCH urinvägsinfektion! Så nu blir det att äta pencellin i 10 dagar. Helvete, va jag tvungen att få det samtidigt!?


/Puss Eliiin

Skit!

Usch idag ligger jag hemma igen, jag mår fortfanande skit. Men ska till läkaren idag så hoppas jag får nått mot de här. Jag kan typ inte äta för att jag har så ont i halsen. Men igår fick jag iallafall i mig en banan. Men har ingen energi för att jag inte kan äta så jag sover nästan hela dagarna. Jag vill bli frisk NU!


/Puss Eliiin

TI gripen!

TI gripen av polisen. Enligt polisen var TI på väg till ett parkeringsgarage där han skulle hämta vapen och ljuddämpare som hans livvakt köpt åt honom. Vapen som han inte hade licens för.

Polisen ser allvarligt på det inträffade eftersom TI tidigare vid ett flertal tillfällen dömts för narkotika- och vapenbrott, samt för att inte ha fullgjort samhällstjänst.


/Puss Eliiin

Bilder!

Lite bilder från Prag


































































/Puss Eliiin

Fortfarande!

Är hemma idag för jag är fortfarande sjuk, jag hatar det! Jag gick nyss upp och nu ska jag kolla på film. Skriver mer senare när jag är lite piggare.



/Puss Eliiin

Sjuk!

Igår var det 18års fest för Linn, Jenna och Henny, tack för man fick komma. Men jag mådde inte så bra, men det var ändå kul att få träffa folket och min Tias som jag inte träffat på jätte länge!

I morse vaknade jag hos Tias och mådde sämre än vad jag gjorde igår. så mammi hämtade mig. Så nu ligger jag i sängen och knarkar Strepsils och Ipren. Fan jag hatar att va sjuk!

(BILDER FRÅN PRAG KOMMER)


/Puss Eliiin

Hemma!

Nu är man hemma igen. Jag kan säga att jag är riktigt trött efter 5dagar i Prag, vi kom hem igår natt runt 02.30. Vi skulle ha kommit hem betydligt tidigare men planet var försenat 2h för att det var snöstorm i Sverige.

Men nu är man iallafall hemma igen! Veckan har varit jätte bra, men jag har saknat Tias och min familj. Men lägger upp bilder så fort som möjligt!


/Puss Eliiin

Prag!

Idag bär det av till Prag, först ska jag till skolan en sväng sen blir det buss till Skavsta. Där ska vi vänta en stund för att sedan ta planet till Prag.
Kommer hem fredag kväll!

Jag kommer sakna mammi, pappi, Tias och alla syskon massor, ni är underbara jag ÄLSKAR er♥!



/Puss Eliiin

2år & 9 månader!

2år & 9 månader!



/Puss Eliiin

Hurra!

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Amandas födelsedag hurra, hurra, hurra! Grattis på 18årsdagen sötnöt.
Hoppas du får en jätte bra dag♥



/Puss Eliiin

Morgondagen!

Idag har jag varit med Tias, vi har lagat mat och myst. Jag har även packat klart inför morgondagen då det bär av till Prag. Usch vad nervös jag är, men allt kommer nog gå bra. Men kommer sakna dom här hemma massor!

Igår var det restaurang med Marianna och lite mer folk, riktigt kul.



/Puss Eliiin

Duschat!

Nu har jag precis duschat så ska göra iordning mig efter som vi ska ut och äta med Marianna. Hon fyller idag så GRATTIS till henne!

Jag har börjat att packa så det är inte så mycket kvar nu. Men vad göra jag om jag glömmer nått? Jag har dubbel kollat väskan minst 3ggr och jag är ändå inte klar än.
Men ska sminka mig nu.

På måndag gäller det, PRAG!

I miss you

/Puss Eliiin

Nästa!

Hann inte skriva igår, har haft fullt upp. Men idag har det varit skola som vanligt, men slutade ca 14.00 men skulle igentligen sluta 15.30 så det var riktigt skönt!
Idag ska jag äntligen träffa min Tias, som jag kommer sakna enormt nästa vecka och mammi och pappi med för den delen.

Ska snart åka och shoppa med mammi sen växla in dom sista pengarna. På måndag gäller de, hoppas jag överlever!

I will miss Tias, mammi och pappi very much!


/Puss Eliiin

Nu!

Jag saknar min Tias! Vill ha dig här nu.


/Puss Eliiin

Hela dagen!

Idag har hela dagen gått åt att vara i Mjölby, först var det skolan sen blev det garagekurs med Josse på Rejmes. Där fick man lära sig det mesta om bilen, så det kändes ganska bra de.

Men ska tvätta bort sminket och så nu!
I morgon händer det, usch vad jag kommer vara nervös.




/Puss Eliiin

Trött!

Nu duschad och trött. Nu blir det att se klart Desperate Housewives!
God natt, i morgon blir det en tidig morgon.



/Puss Eliiin

Mycket!

Kom nyss hem från körlektionen, mycket teori. Men tur är att jag går ihop med Josse, annars skulle jag nog aldrig palla.
Men nu ska jag iväg på step up!



/Puss Eliiin

Ännu!

Ännu en studiedag, skönt! Jag åt frukost för en stund sen så nu hade jag tänkt att gå ut och gå, får passa på nu när solen är framme. Hoppas våren är på väd! Efter det ska jag nog jobba lite med samhällen.

Ikväll blir det körskola med Josse, efter det blir det step up.

Ge mig sommar!


/Puss Eliiin

LHC vs Skelefteå!

Kom nyss hem från matchen LHC vs Skelefteå. Idag fick man kolla på nästan 6st perioder, det gör man inte varje gång. Men det var en j'vla drag på klacken och resten av publiken, riktigt kul!
Men det var väldigt jämt så det blev sudden, men i 6e perioden gjorde Skelefteå mål. Fan!

Så jag satt i Cloettacenter mellan 19.00 - 23.20, men har nog aldrig varit så spänd och nervös förr.
Men synd att dom förlorade, men jag var ju ändå där deras sista match så det är  alltid nått.






/Puss Eliiin

Sen!

Nu ska jag iväg och träna, sen hem och duscha och göra iordninge mig. Sen blir det Cloettacenter och kolla på LHC 7e och sista match!



/Puss Eliiin

Studiedag!

Åh vad skönt med studiedag idag, plus att vi har det i morgon också. Idag ska jag nog bara ta det lugnt, runt 16 ska jag iväg och träna. Sen på  kvällen blir det att åka till Cloettacenter och kolla på LHC.

Men nu ska jag fixa lite.
En vecka kvar till Prag!




/Puss Eliiin

Blää!

I natt sov jag hos min efterlängtade pojke. Igår kollade vi på melodifestivalen och åt gott. Vilket tur att inte Ugglan vann, men att hon kunde komma tvåa konstigt.

Idag har jag varit med Tias, sen åkte jag hem och övningskörde med pappi. Sen har jag gjort lite samhäll, blää.
Är ledig måndag och tisdag, gött!





/Puss Eliiin

Snart!

Snart kommer Tias. Längtarlägntarlägntar!♥


/Puss Eliiin

Ont i fötterna!

Oooppps, märkte precis att jag inte har skrivit på två dagar. Men har inte haft tid men kan sammafatta det jag har missat att skriva om:

Torsdag - Då var det skola och vi jobbade med UF, sen kom jag hem, tränade och packade till mässan.

Fredag (igår) - Då var det dags för UF mässa, Josse kom och hämtade mig vid 07.00. Vi lastade in världens tyngsta vägg och lite annat. Sen kom vi till Konser & Kongress, vi började bygga upp montern och resultatet blev bättre än väntat. Sen vid 15.10 tog jag tåget till Mantorp sen var det raka vägen till jobbet, jobbade mellan 16.00 - 19.00. Snacka om att jag hade ont i fötterna!
På kvällen åkte jag till Jonny med mammi och lite folk, åt lite och så.

Lördag - Idag får jag ÄNTLIGEN träffa Tias, längtar! Ikväll kanske det blir fest? Men det märks.







/Puss Eliiin

En!

Idag har är det en vecka sen jag träffade Tias, åh vad jag saknar dig♥! Men vi kanske ska ses på fredag, hoppas verkligen det.

Ikväll kommer jag nog sova skönt efter all UF och träning.



/Puss Eliiin

UF!

Idag har alla fem lektionerna varit inställda. Men vi passade på att göra saker till UF och det blev bättre än väntat. Så nu är jag inte lite orolig, men vi ska nog göra mera i morgon. Så på fredag blir det mässa, nervös!

Ska iväg och träna nu!

/Puss Eliiin

Idag!

Idag var det nog den godaste maten på länge i skolan, det var foster med babydiarré toppat med könshår. MUMS!

Efter skolan så åkte jag och Josse hem, åt lite sen tog vi bussen tillbaka till Mjölby. Sen vid 17.30 gick vi på teorilektion, men det blir ganska många till. Och så bokade jag in en körtid, nervös!
Nu ska jag plugga lite affärsengelska.


/Puss Eliiin

Monterväggen

Idag har det varit skola som vanligt, hatar att gå upp på måndagar.

Men efter skolan följde Josse med mig hem, vi åt lite sen gick vi ner till Jonny. Där gjorde han monterväggen, vi tapetserade den med hjälp av pappi vilket verkligen behövdes! Riktigt svårt var de. Men det blev nog bra.


/Puss Eliiin

Förbjudet!

Idag har vi varit i Sommen och firat min bror som fyller 25 år, eller han fyller nästa söndag men han är i Jordanien då så vi firade honom idag i stället. Det var ganska mycket folk vi åt, pratade och fikade riktigt trevligt.

Resten av dagen har gått åt till att plugga till idrottsprovet som är i morgon. Det borde vara förbjudet att ha prov på måndagar. Men hade mitt hår som en slarvig rosett idag, lite kul att prova något nytt.






/Puss Eliiin

Rädda!

Nu kom jag precis hem, har varit och gjort naglar. Hon kunde rädda min trasiga nagel så det var tur de. Det tog lite tid men det var verkligen värt de!




/Puss Eliiin

Idag har jag!

Idag har jag hunnit med ganska mycket. Jag har varit i Mjölby och handlar lite shampoo, spray, balsam och parfym. Efter det åkte vi till City gross och handlade, när vi handlade så sa mamma så här till Annette:

- Men tror du inte att du behöver två kassar?
- Nae va?
- Men det är ju massor av varor, hur ska dem få plats i en kasse?
- Men jag har massor av kassar hemma.
Och mammi började skratta så hon grät.Vad har det för betydelse om hon har kassar hemma, hon behövde ju dom då?

Efter att vi hade handlar åkte vi och gymma 1h, då lyckades jag bryta min nagel. Lite mindre en hälften gick nog av, AJ! Men tur är att jag ska åka och göra naglar idag så hon kanske kan laga den.




/Puss Eliiin

Spänd!

Första lektionen idag var matte, va ganska spänd inför provresultatet. Men som tur är fick jag G som de flesta annat, gött!
Förövrigt har dagen varit ganska slapp och det var riktigt skönt att sluta 15.00, tack Ylva! Men det märkte inte skolkarna Josse & Lollo, fy på er haha. Men värst var nog Lovisa som får bh:n uppknäppt.

När jag kom hem så hade jag fått det där försärsäkringskortet, så nu är det fixat. Jag somnade på direkten när jag kom hem, så vaknade nu. Men mammi ropar att vi ska åka nu, ha en skön fredag!
Johanna har fest ikväll men tyvärr kan jag inte komma, men tack ändå. Hoppas ni får det kanon:)

Älskling krya på dig♥



/Puss Eliiin

Somna!

Idag har det vait skola som vanligt då. Men vi slutade vid 13.30 så det var riktigt skönt. Den mesta tiden av skoldagen har gått till Prag mässan, men det behövdes kan jag lova. Usch vad mycket jag har gjort idag, men känns bra att ha det klart.

Efter skolan tog jag tåget till Tias, vi låg och myste men båda råkade somna men det var skönt. Så sen kom pappi och hämtade mig sen övningskörde jag till Skänninge och sen hem igen.

Nu har jag äntligen gjort klart engelskan som ska vara klar tills i morgon och i morgon får jag nog reda på hur det gick på matteprovet, hoppas jag får G!



/Puss Eliiin

Onsdagar!

Idag har det varit skola och jag hatar verkligen onsdagar! Usch, dagen är lång och det är bara tråkiga lektioner.
Men det blev lite strul med sovplatserna i Prag, med det ordnade sig tror jag?

Efter skolan så åkte jag och jobbade, Anders skulle i väg så jag jobbade för honom. Jag hann träffa honom en stund, och fan va skön han var. Men kanske inte ska skriva vad han sa, men det var lite kul.

Men nu ska jag ta en macka, och plugga lite idrott.

My feets hurts!


/Puss Eliiin

Efterlängtade!

Idag har det varit en riktigt slapp dag i skolan, först hade vi sovmorgon, sen ÖFA och sist livräddning på lundby. Det var kul men väldigt jobbigt, men det gick faktiskt ganska bra.

Efter skolan åkte jag med Sanna in till stan och shoppade, ÄNTLIGEN köpte jag dem efterlängtade skorna. Men det kostade också, men tack mammi och pappi! Jag köpte även en vår jacka, tre örhängen, en väska, lite smink, en body och sko inlägg eller så man inte ska få ont.

Så denna dag har varit kanon, men tyvärr hittade jag knappt några snygga kläder men får åka in om ett tag igen så kanske det har kommit in lite nytt.

(Hann inte ta kort på allt, kameran dog)


I Fucking Love Them!



/Puss Eliiin

Snöat!

Gud vad mycket det har snöat idag, jag som trodde att snön äntligen skulle försvinna. Idag i skolan hade vi en håltimma på ca 3h, vi kunde ju lika gärna ha flyttat fram sista lektionen. Men självklart gjorde vi inte det så vi fick sitta och vänta. Men vi hade det trevligt, Hey Marine!

Vi satte oss i caffis sen stund och tog det lugnt och åt lite gott. Men Josse kunde inte sluta äta, fan vad hon åt haha!





/Puss Eliiin

Förstör!

Fan vad sur jag är! När jag åkte bil hem från skolan så var det en j'vla epa framför, så det blev bilkö på minst 9 bilar. Fan ta bort asen, dom är ändå fula och förstör bara trafiken!

Bort med asen!



/Puss Eliiin

Hann inte!

Jag hann inte skriva blogg igår eftersom jag jobbade typ hela dagen. Sen när jag kom hem så var jag med Meli, vi lagade lite mat och badade jacuzzi.

I morse fick jag gå upp tidigt eftersom jag skulle jobba igen, så jag var tvungen att hinna med en buss. På ca 1h hann jag: sminka mig, fixa Melis hår, fixa mitt hår, ta fram kläder, klä på mig, äta frukost och borsta tänderna. Riktigt stolt fakiskt!

Idag har jag jobbat mellan 11.00 - 16.00, så har ONT i fötterna. Men ska slappa nu och så kanske Tias kommer sen.

Ok nu vet jag...




/Puss Eliiin

RSS 2.0