Ensam hemma!

Igår så var det firmafest, riktigt trevligt var det. Alla fick var sin sommarpresent tilloch med jag, det var en grilltång som kunde se om köttet var genom grillat. Efter den kvällen så åkte jag hem till Tias och sov där, men kunde inte somna pga att jag hade så himla ont i min tå, troligen nageltrång :( Så mamma fick komma och hämta mig kl 05.30 på morgonen, jag sov inte en blund den natten. Men det håller på att bli bättre.

Och idag så åkte mamma och pappa till Paris så nu är jag ensam hemma. Dom kommer hem nästa söndag, så jag kommer nog sakna dom lite. Men jag ska ändå jobba hela veckan så jag märker nog inte av att dom är borta.
Men ska gå och göra tacos nu, för Tias kommer snart så vi ska ha myskväll!

/Puss Eliiin

2 underbara år!

Nu sitter man på jobbet och bloggar lite, så jag får fatta mig kort!:)
Jag tänkte bara säga att i förrgår så firade jag och Tias 2 underbara år tillsammans<3 Han gör
mig verkligen till världens lyckligaste tjej!
22/6-06 IMH

Men måste sluta nu, ska forsätta jobba, puuuh!

/Puss Eliiin


Midsommar!

Igår så var det midsommar och den firades hemma hos min syster, riktigt mysigt var det. Dagen började med att Lisa åkte hemfrån mig, eftersom hon sov hos mig och hade myskväll med två bra filmer, tack gumman!
Sedan vid 3 så åkte jag till Jennie och vi började äta jordgubbs tårta, sedan var det dags att börja klä midsommar stången.
Sen vid 6 åt vi mat, gud vad gott det var! Senare mot kvällen så körde vi lekar, lag 3 som jag var med i var bäst på skidorna!
Sen åkte jag hem till Tias och sov där!<3

Måste bara säga att jag är besviken på matchen som Sverige  förlorade, riktigt uselt!
Och idag när mamma och jag var på City Gross så var det två killar framfr oss som gjorde att vi fick betala deras varor, vilket dom hade räknat  ut!  Först märkte  inte mamma något förens jag sa till, men då hade dom killarna redan gått iväg med dom varorna som mamma fick betala för, jälvla svin!

/Puss Eliiin
 

Heja Sverige!

Idag så har det varit tredje dagen för mig på jobbet. Dagen började med att jag försov mig med 20 min så jag fick stressa som en galning för att komma i tid, vilket jag lyckades med!:)

Sedan började allt som vanligt: massor av uppgifter som skulle göras på datorn, fakturor, brev till alla anställda you name it! Men dagen har varit riktigt lyckad, men lite stressig.


Så får hoppas att kvällen inte blir förstörd så Sverige VINN nu mot Ryssland!
Jag är helt förbered inför matchen har sverige tröja, poncho, mössa och uppblåsbara hanskar:)
Det ska ju synas att man håller på Sverige ikväll, annars kan det lika gärna kvitta;)!

HEJA SVERIGE!

/Puss Eliiin


Andra dagen!

Idag så var det andra dagen för mig på jobbet, jag hade rätt mycket att göra. Endel saker som jag får göra blir lite långtråkiga i längden men det är väl sånt man får räkna med. Jag fick även reda på att jag och min syster ska annordna en firmafest som ska vara den 26, så vi ska åka och handla lite gott till det så det kommer att bli skoj!

Jag kom hem ca 16.30 idag så då åt jag MASSOR av jordgubbar, första gånger i år jag åt svenska jordgubbar.
När jag hade ätit klart så kom Tias, så vi myste lite men sen åkte vi ut och fiskade. Man brukar ju vara ute ungefär en timma, men Tias och jag var ute ca 15 min för sen hade hans tålamod tagit slut :)!

Ikväll blir det att bara ta det lugnt och duscha, jag måste också förbereda mig inför matchen som är i morgon!
Jag kommer att heja så dant att jag kommer att tappa rösten, annars har man inte hejat tillräckligt;)


/Puss Eliiin

Första dagen!

Idag så var det första dagen för mej på sommarjobbet! Jag var lite små nervös i början,  men allt gick galant. Har suttit halva dan och vikt kuver, ca 200 st snacka om enformigt. Men det bli nog lite andra uppgifter i morgon och veckorna framöver :)
Jag har jobbat mellan 10.00 - 16.30, så jag fick 2 h sovmorgon, jippie!
Men i morgon så börjar jag kl 8.00 så får se hur det går för mej och gå upp så tidigt. 

Ska gå och äta nu, ha det bra!

/Puss Eliiin

Sverige - Spanien!

Igår så satt man helt spänd inför matchen mellan Sverige och Spanien. Jag hade på känn att Sverige skulle förlora men när Zlatan fick in det första målet så trodde jag mer på Sverige. Men självklart så trodde Elin helt fel, som vanligt alltså!

Men vi får vänta till onsdag och hoppas på att Sverige tar Ryssland!


På måndag så börjar man jobba phuuu, men pengar tackar man inte nej till!
Hoppas du har det bra i Jönköping Tias vi ses kanske på tisdag. Jag älskar dej!


                                                                                                                                                                  /Puss Eliiin


Sommarlov!

Äntligen så är det sommarlov, kan det bli mycket bättre just nu? Ja det kan ju de, vädret skulle ju kunna bli lite bätttre men det ska ju alltid vara dåligt på sommarlovet. Men vi får hoppas på bättre väder!

Torsdagen började med att Meli sov här så vi gick upp vid halv 7 och började att göra i ordning oss. Sedan gick vi mot bussen och mötte Amanda vid stopp. Sedan vid halv 9 så gick alla 1:orna till aulan och kollade/lyssnade på kören, där satt man och hoppades på att de var slut efter varje låt.
Men mot slutet så springer alla 3:orna in och sjunger "var é mössorna" och "2 år kvar shalalala", riktigt kul var det!
Sen var det raka vägen till sal 117 där våra mentorer sa glad sommar,  vi gav även Sören en korg med lite smått och gått i eftersom han ska sluta nu efter lovet.  Jag kommer sakna alla tjejer under lovet, men vi ses nog!<3

Efter skolan så följde Amanda & Josse med mig hem. Vi snackade och gjorde iordning oss ett tag, Det var tur att dom följde med mig hem för jag visste inte vad jag kunde ha till men kjol, men dom hjälpte mig TACK! 
Sedan så tog vi17.14 tåget in till Lkpg, där vi skulle äta påGula huset och kolla på bio.
På tåget så satt alla andra tjejer som vi skulle vara med.
När vi äntligen var framme så gick vi och hämtade ut våra biobiljetter sedan gick vi och åt mat, riktigt gott och trevligt var det bara att servitrisen var lite dryg haha.
När vi hade ätit klart så gick vi och köpte lite godis till bion, det är ett måste! Vi satt och väntade ett bra tag till filmen började, just de vi såg "Brudens bästa man".
Filmen var rätt seg eller vad säger du Amanda?, hon satt och sov lite (riktigt söt var hon).

Tack för en riktigt trevlig kväll tjejer!



Det var ungefär allt som jag gjorde under torsdagen!

/ Puss Eliiin

Välkommen till min nya blogg!

Har precis gjort den här bloggen. Men får väl börja blogga lite mer snart ;)


/ Puss Eliiin

RSS 2.0