Linköping!

Idag har jag, Tias, Didde och Jerner varit i Linköping. Jerner skulle lämna in sin pappas bil på service, så vi passade på att gå någon timma på stan. Fick bara med mig ett linne hem. När bilen och allt var klart åkte vi till Valla och körde minigolf, och jag kom sist som vanligt fast förlorade med 2 slag.

Efter de åkte Tias och jag hem, sen fick vi för oss att göra pannkakor och scones. Så vi gjorde de och Didde kom och käkade med oss. Gött blev det, men är as mätt nu!


/Puss Eliiin

Bada!

Oj glömde skriva igår, men det beror på vädret. Igår var jag ute största del av dagen, passade även på att bada här hemma. Efter det åkte jag till Jennie och badade och fikade en stund. Sen på kvällen kom Tias till mig och sov här.

I morse var det att gå upp runt kl. 08.00, jag hjälpte Jennie att städa/bädda på hennes
B & B. Vi höll på till ca kl 12.00, lite extra pengar så där. Efter det gick jag hem och plugga lite teori och somnade i stolen. Sen vid 14.00 så åkte jag till Mjölby och körde lite, de gick kanon! Och nu sitter jag här, ska ut och äta lite jordgubbar nu.



/Puss Eliiin

Full rulle!

Kom hem från jobbet för en stund sen, har passat på att äta lite jordgubbar innan jag satte mig här. Idag har det varit full rulle på jobbet, stackars mina fötter. Men kul är de!

Men ska äta lite nu, det var ett bra tag den sist.


/Puss Eliiin

Extra!

Nu har jag varit duktig och jobbat, gött med lite extra pengar. Men snart ska jag över till Annette och dom och grilla.

 Men i kväll blir det att gå och lägga sig skapligt för i morgon ska jag jobba mellan kl. 10.00 - 17.00. Så då behövs det lite energi, men sen i veckan ska jag nog bara ta de lungt och umgås med härligt folk!


/Puss Eliiin

R.I.P!

R.I.P Micheal Jackson



/Puss Eliiin

Minigolf!

Igår kväll blev det minigolf på Valla med mammi, pappi, Sollan och Anders. Jag kom 4 av 5, bättre äv väntat! Efter minigolfen så åkte vi och åt kinamat, gud så gott det var.

Sen åkte vi hem, så jag tvätta bort sminket och lite. Efter en stund kom Tias till mig, vi myste lite men tillslut somnade vi båda rätt snabbt.



/Puss Eliiin

Snabbis!

Har inte kunnat skriva eftersom att jag har inte varit hemma, så passar på att skriva en snabbis. Igår gick jag upp tidigt och fixade lite i trädgården, sen kom Sanna och hämtade mig. Vi åkte hem till henne och grillade lite, solade och sprang genom vattenspridare. Senare mot kvällen när Erik kom hem så åkte vi iväg och åt sen var vi hela kvällen i Vadstena. Sen sov jag där.

I morse vaknade jag brevid en katt som var på myshumör, lika gullig som vanligt. Sen gjorde jag och Sanna iordning oss för sen åkte vi in till stan. Men var inte på shopping humör så gick bara med mig ett par örhängen, en rouge, en ögonskugga och ett linne. Men bättre än inget.


/Puss Eliiin

Badet!

Idag har jag varit hos Tias, sen mot dagen drog vi till Lundby med Didde, Jerner och Sofie. Där var vi ett bra tag och vi träffade även massor av sötisar där.

 Efter det åkte jag hem och käkade lite, sen kom Meli så var vi en liten stund för det var ett tag sen. Men nu ska jag duscha eftersom jag luktar klor efter badet.

Älska vädret


/Puss Eliiin

Igår!

Igår blev jag bjuden på mat på Mandarin, Jerner och Sofie följde även med. Trevligt! Jag träffade även lite tjejer när jag var där, alltid lika kul. Men igår var en av de mysigaste dagarna på länge. Tack för allt, du är världens bästa!




/Puss Eliiin

Dagen!

Dagen började med att mammi och jag åkte och shoppade lite, fick med mig en bikini, ett linne och en klänning hem. Efter det hjälpte jag till lite i trädgården sen åkte jag och badade med Tias, Sofie, Jerner och David. När vi hade badat klart blev det donken, sen gick vi lite på kvarnen. Fick med mig en klänning därifrån, sen fikade vi med Tias mammi.

Sen åkte vi hem, jag gav Tias ett armand jag hade köpt och jag fick rosor och middag ikväll. MYS! Men nu ska jahg mysa med Tias!

/Puss Eliiin

3år!

Idag har jag och Tias varit tillsammans i 3år! Bäst är vi ihop baby. Alltid vi sweetie!



/Puss Eliiin

Bilder!

Passar på att lägga upp lite bilder från midsommarfirandet, innan internetet dör.





















TACK ÄNNU EN GÅNG!


/Puss Eliiin

Dusch!

Kom hem för en stund sen, så nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Men ska ta en dusch när som helst sen ska jag ligga och mysa i min säng.

I morgon har jag och min baby varit tillsammans i 3år, så jag har blivit bjuden på middag i morgon. Bäst är han!

Tias utan dig skulle jag vara tom!
/Puss Eliiin

Picknick!

Hann inte lägga in några bilder igår eftersom internet la av. Så de funkade inte efter mitt inlägg igår.

Men nu är jag barnvakt till Maja, så nu ska vi äta hemmagjorda hamburgare. Och förrut så var vi på picknick. Men nu ska jag äta, sen ska vi åka och köpa jordgubbar, efter det följer jag med Jennie hem sen lägger jag in bilder hihi.




/Puss Eliiin

Midsommarfirande!

Igår var det midsommarfirande hemma hoss Vicke. Vi grillade, körde lekar, sjöng och drack. Kvällen började bra med massor av trevligt folk. Men runt kl 23-00 så hände det en sak, tycker så synd om dig det är bara höra av dig om det är nått.

Så då följde Tias, Didde och jag Patrik, Mathias och Rasmus hem till Mathias. Där satt vi och pratade rätt länge sen började vi traska hemåt. Sen i morse vaknade jag hos min älskling, vi låg och myste sen kom mammi och hämtade mig. Ett stort TACK till Vicke för allt!

Lägger in bilder från igår senare, måste ladda kameran först!


/Puss Eliiin

Midsommar!

Glad midsommar på er alla! Ikväll blir det firande, sen sova hos Tias. Men nu har jag gjort iordning mig inför kvällen, så nu åker jag till baby.

Kvällens look: Linne, jeans och stort lockigt hår

/Puss Eliiin

Använda!

Här går man och köper en klädställning (eller det var ett bra tag sen) på Ikea för att hänga upp alla klänningar. Och när man har gjort det så vill man kunna använda alla klänningarna med. Men vart är det fina vädret?


/Puss Eliiin

Handlade!

Idag började dagen med att jag lagade lite mat, sen åt Tias och jag ihop. Sen kom Jerner och hämtade lite saker och han tog även med sig Tias hem. Så jag och Jennie åkte och handlade lite, hittade ett par jeans, ett linne och en tröja. Det är alltid nått.

Efter det åkte jag hem till Jennie och kollade på film, sen körde vi lite brännboll. Sen skjutsade hon hem mig, så jag har hjälpt mammi att plantera lite blommor och så har jag ätit jordgubbar.



/Puss Eliiin

Lovet?

Jag bara älskade vädret idag. Snälla kan det inte vara så här hela lovet?




/Puss Eliiin

Kvällen!

Hade inget hål igår, wiiie. På kvällen kom det lite folk hemma till mig, mysigt! Vi grillade, pratade, basta, alla hoppa i Svartån utom jag (fegis) och så körde vi spel. Cissi och David stannade kvar och sov här medans Jerner och Sofie åkte hem på kvällen. Så i morse vaknade jag av att Tias tyckte det var piss varmt.

Sen runt kl.13 så skjutsade pappi mig till körskolan, jag parkerade och lite. Det gick kanoners! Sen när jag kom hem passade jag på att vara ute i solen, me love!

Min underbara!


/Puss Eliiin

Tandläkaren!

Nu ska jag till tandläkaren, usch vad hemskt. Men kanske skriver mer ikväll om jag hinner. Men ikväll blir det grillning med lite folk här hemma.



/Puss Eliiin

"Plusstol"!

Nu sitter jag hemma i sängen och skulle installera ett program på datorn men det verkar inte fungera, typiskt. Men Tias ska hjälpa mig hihi.

Igår var det bio med alla tuffingar, filmen var verkligen svinbra! Och vi betalade 50kr extra för "plusstol", men ingen fatta vad det var förräns vi såg dom. Det var som stora svarta skinfotöljer som man kunde ändra ryggstödet på, som man typ låg ner. As nice var det! Tack alla för igår.




/Puss Eliiin

Bio!

Nu blir det bio, göttmos!

p.s Lovan är en rebar moskel


/Puss Eliiin

Vila!

Nu ligger jag i min stora säng med en vetekudde på magen, har jätte ont. Så ska vila en stund för sen ska jag på bio med Tias, Sofie, Jerner, David och Cissi, det sägs även att Robin och Jesper ska dit. Vi ska kolla på "Baksmällan", hoppas den är riktigt bra.

Men nu ska jag vila en liten stund så jag mår bättre tills ikväll.


/Puss Eliiin

Snyft!

Tias skulle sovit här inatt men de blev tydligen inte så. Så i natt får jag sova själv igen, snyft! Men har inget att göra så får väl försöka sova.


/Puss Eliiin

Längtar!

Längar tills ikväll, för då kommer min älskling Tias till mig. Äntligen en natt ihop baby, har saknat det! ♥


/Puss Eliiin

Rummet!

Tyvärr har jag inte hunnit blogga någonting idag, men jag har varit i Linköping med mammi och pappi. Jag fick även en ny säng till mitt rum, de behövdes verkligen en större. Men den är minst lika skön som min förra, kanske skönare tillomed.

Efter att vi hade varit i Linköping så åkte vi hem till Jonny och firade Emil som har fyllt år. Men stannade inte där så länge eftersom vi var tvugna att fixa med sängarna eftersom mammi och pappi också hade nya. Så dagen har i stort sett gått åt till att fixa i ordning i rummet, men det blev iallafall ett bra resultat.



/Puss Eliiin

Seg!

Nu ska jag lägga mig i sängen och bara ta det lugnt. Jag har faktiskt varit duktig och läst massor av sidor i teoriboken, men det måste ju tyvärr läsas. Men ska kolla om det är nått bra på tv, sen kommer jag att slå igen mina blå. Så skriver nog inte mer idag, är seg efter jobbet. God natt!

Tias jag vill ha en puss nu!


/Puss Eliiin

Skapligt!

Nu har jag kommit hem från jobbet, har jobbat sen kl 10.00. Så har skapligt ont i fötterna, men tiden gick snabbt idag eftersom det var massor av kunder.

Nu hade jag tänkt att plugga lite teori i körkortsboken, men innan det ska jag nog ta och äta nått för det var ett bra tag sen. I morgon hoppas jag på att träffa min baby, saknar dig massor!



/Puss Eliiin

Puuuuh!

Nu har jag kollat på Talang 09, idag var det ju finall. Så ett stort grattis till Charlie som vann! Men nu ska jag nog sova, för i morgon blir det jobb hela dagen så kommer jobba mellan kl. 10.00 - 17.00, puuuuh.



/Puss Eliiin

Förfest!

Igår så var det förfest hemma hos David som fyllde 18år, GRATTIS. Så jag cyklade in till Mantorp och mötte Lovisa, sen drog vi till David. Där var det lite folk och sedan tog vi 21.14 tåget till Linköping. Och så var vi där en stund, tack för allt!




























/Puss Eliiin

Lite!

Lite bilder från skolavslutningen:

























TACK HG2!

/Puss Eliiin

"The Sims 3"!

Äntligen hemma från jobbet, så nu hade jag tänkt att lägga in lite bilder på datorn. Men innan jag lägger upp några här tänkte jag köra lite "The Sims 3", sen kommer det nog upp lite bilder.


/Puss Eliiin

Jobba!

Nu håller jag på att göra iordning mig efter gårdagen. Men ska iväg och jobba nu, men skriver mer när jag kommer hem. Tror även de kommer upp lite bilder från igår och i förrgår.



/Puss Eliiin

Grillning!

Åh äntligen sommarlov, eller det känns inte som det eftersom vädret är skit. Men hoppas att det vänder.

Igår var det skolavslutning, och det firades med grillning hemma hos Partricia. Tack för allt! Lovisa och jag stannade där ett tag sen drog vi vidare. Kanske inte skulle gjort det men det dög, jag fick iallafall träffa min baby. Sen på kvällen/natten cyklade vi hem till mig på Diddes gamla cykel, väl hemma kollade vi lite på Big Brother och sen somande vi.

I morse vaknade vi ganska segt, låg kvar ett tag. Sen kläde vi på oss och åt lite, sen följde jag Lovisa till bussen, tack för allt gumman♥ Ikväll ska Tias till David men några och festa, får se om jag hänger med? Men Tias och jag ska iallafall sova ihop, underbart!

Bilder från igår kommer.

Ge mig SOL!

/Puss Eliiin

Ett år kvar...!

SOOOOMMMMMMMMMAAAAAAARLOOOOOOOOV! Ett år kvar...

/Puss Eliiin

Fortsätta!

Nu har jag duschat och fixat lite. Men eftersom klockan är mer än 21.00 så betyder det ju desperate housewives! Så nu ska jag fortsätta att kolla på det när reklamen är slut. Och i morgon har jag sovmorgon och skolavslutning, åh så skönt!


/Puss Eliiin

Grattis!

Ett STORT grattis till Amanda och Jerner som tog körkort idag! Jag är så himla glad för er skull, gud vad duktiga ni är!




/Puss Eliiin

Grilla!

Idag hade vi sovmorgon, men den blev inte så lång för Josse och mig, men lite iallafall. Jag började dagen med att göra ett prov, inte så värst svårt. Sen kom de flesta i klassen, vi hämtade grillen. Efter ett tag kom kolen också så då var det dags att börja grilla. Riktigt kul och gott var det!

I morgon är det skolavslutning, åh vad skönt! Runt kl 18.00 ska vi grilla hemma hos Parre, trevligt. Sen vet jag inte riktigt vad det blir men nått kul måste man hitta på.


/Puss Eliiin

Bakade!

Idag har jag  varit på halkan i ca 5timmar, men fan vad kul det var! Efter det så bokade jag en till körlektion, uppskrivning och uppkörning, nervöööst! Sen gick jag och mötte Jotte, vi tog tåget sen kom mammi och hämtade oss. Vi åkte till City Gross och handlade lite tills i morgon, yummie.

När vi kom hem så åt vi lite, sen bakade vi lite som vi ska ta med oss i morgon, avundsjuka nu va?

Och nyss kom vi fram till att det kanske är dags att ändra om bloggen för många börjar ha liknande utseende, och man kanske vill ha en personlig. Men får se om jag har tid med det, jag har ju ändå haft min väldigt länge så det skriker ju bara ELIIIN om min blogg, så kanske inte värt att ändra på den!


/Puss Eliiin

Wiiie!

Nu blir det halka. Wiiie! Skriver senare ikväll, ha det bra!

/Puss Eliiin

Halkan!

Nu är jag nu duschad och känner mig på topp. Jag ska snart gå och lägga mig så jag är pigg till halkan. Så i morgon blir det ingen skola för min del, det blir halkan hela dagen. Efter det ska jag möta Josse, vi ska köpa lite kött och gott till tisdag. Sen ska hon sova hos mig, det var ett tag sen men äntligen!


/Puss Eliiin

Sista!

Nu har jag varit och röstat, bra va? Efter det så åt jag lite grillar med mammi och pappi, gud så gott de var. När jag hade ätit klart så plockade jag iordning det sista i rummet, och fan vad bra det blev. Blev faktiskt bättre än innan, så i´m happy!
Men nu ska jag ta en dusch.



/Puss Eliiin

Rösta!

Nu ska jag åka och rösta cool som jag är. Skriver mer senare, seeya!


/Puss Eliiin

Klädställning!

Okej den sista bilden som var i inlägget under kanske man inte såg var det var, men det var iallafall en klädställning. Kanske låter ganska onödigt, men det blev kanon bra. Jag ser inte vad jag har för klänningar när dom händer i garderoben, men nu är det fixat! Kanoners.

Före


Efter


/Puss Eliiin

Superdag!

Idag har jag varit hela dagen med mammi i Nrkpg men efter några timmar där så åkte vi till Lkpg. Jag gick i mina höga skor X antal timmar, men det konstiga är att jag inte ens har ont i fötterna. Jag fick med mig en hel del hem, man kan aldrig ha för mycket kläder. Tack för en superdag mammi!

My love, inte ens ont efter en deldag (Y)


Lite av det jag fick med mig hem:










?



/Puss Eliiin

Pinsamt!

Kom precis in efter en runda i Mantorp, först gick jag, Tias, Jerner, David och Cissi ner till pizzan och Jerner käka lite. David sa en jämförelse på vägen dit:

- Chipstuttar och att bara ha ett öga är fan samma sak!

Sen drog vi till Jerner, fast bara Tias och jag. Där kollade vi på fotbollen och fan vad Sverige sög, pinsamt att vara svensk ju. Efter matchen gick vi till David och var utanför honom en stund innan vi gick hem. Och nu är man hemma och ska nog snart sova eftersom i morgon blir det Nrkpg med mammi, wiiie!


/Puss Eliiin

Sveriges nationaldag!

Idag så är det Sveriges nationaldag då, men vem firar det? Inte jag i allafalll. Idag så vaknade man upp hemma hos min underbara, sen ringde Mathias och frågade om jag kunde bädda 3st sängar på B & B. Vilket jag självklart gjorde, fick lite pengar så det var plus.

Efter det gick jag hem och åt lite, pratade med mammi och pappi och kollade lite på TV. Sen övningskörde jag till Tias och nu är man här. Nu ska vi dra till pizzan.


/Puss Eliiin

Sooft!


I dag har jag varit på risk 1an, mellan kl 08.00 - 11.30. Riktigt intressant var det men väldigt hemskt, så man lärde sig kan man säga. Efter det gick jag upp till skolan i spöregn, men hade paraply. Sen skulle vi ha prov på datorn men då gick strömmen i skolan, snacka om bra timeing! Så vi ska göra provet nästa vecka. Så hade ingen lektion idag, sooft!

Sen åkte jag hem och packade och lite sen körde pappi mig till Tias. Vi gick upp till macken och handlade lite och träffade folk. Men nu sitter Tias och Didde och kör något spel, så jag får väl spela lite Sims 3 nu.



/Puss Eliiin

Nörd!

Idag var det den kortaste skoldagen på länge, vi började kl 08.00 och slutade lite tidigare än 10.00. Så jag och Josse gick ner på stan och jag köpte Sims 3, nörd som jag är! Efter det tog jag tåget till Mantorp och där hämtade pappi mig.

Väl hemma så åt jag lite och installerade spelet, jag spelade lite tills datorn började dampa. Helt konstig blev den så nu håller jag på med en systemåterställning, så hoppas det hjälper.



/Puss Eliiin

Sov!

Jaha dagen i skolan har varit ganska lång och lite seg, men gick ner en stund på stan med Josse. Sen tog jag bussen hem, väl hemma så somnade jag och sov till ca 17.30. Så då var det dags att plugga lite till provet som är i morgon, ska nog plugga lite mer nu. Men nu är Sanna och Erik här så ska vara lite social iallafall.

I miss you baby!


/Puss Eliiin

Hatar!

Nu ska jag ta en dusch, efter det blir det nog bara att ta det lugnt. För i morgon blir det skola igen, hatar verkligen onsdagar.Plus att vi har prov i morgon i ett ämne där vi har fel bok! Fattar inte hur det ska gå till men det lär märkas i morgon. Hoppas det blir lite bättre väder i morgon iallafall så något är bra.



/Puss Eliiin

Min lediga dag!

Idag skulle vi har paddlat med klassen, så pappi körde dit mig men när jag kom fram fick jag reda på att vi inte skulle paddla pga vädret. Men Josse hade försökt ringa mig men jag hade inte hört de, men tack gumman!

Så nu ska jag bara ta det lugnt på min lediga dag och kanske plugga lite. Blev inte Nkpg med mammi idag, hon var tvungen att göra något på jobbet så det blir i helgen istället.


/Puss Eliiin

Skönt!

Åh vad skönt, börjar skolan kl 12.30 i morgon. Hej sovmorgon! Sen slutar vi runt kl14, efter det blir det nog att åka in till Norrköping med min älskade mammi.


/Puss Eliiin

Skånska!

Dagen började med stadskörning, snacka om att jag var nervös. Men när jag väl körde så gick det över, det var inte alls svårt vilket jag hade förväntat mig att det skulle vara. Så jag kom till skolan runt 11, åt lite med mina tjejer innan Lovisa och Lollo drog hem. Så Josse och jag drog ner till stan och shoppade lite, en tunika och ett paket till Tias. Sen satt vi på Skånska med Petrus och Tina sen träffade vi lite annat folk med. Trevligt var de!

Sen när jag hade haft min första och sista lektion under dagen så åkte jag och jobbade mellan 16.00 - 19.00. Fan vilket folk det finns, blir så jäkla förbannad!


/Puss Eliiin

RSS 2.0