Stockholm!

Åker till Stockholm när som helst, kommer hem på söndag igen. Ha de bäst, hej då!



/Puss Eliiin

Oooppps!

Oooppps var ett tag sen jag skrev. Men förra veckan var det skola tisdag och onsdag, torsdag fredag var vi lediga.

Torsdag: Då passade jag och Josse på att åka in till stan, det blev en heldag men Josse fick med sig ett par as snygga skor hem!

Fredag: Jobbade största delen av dagen sen sov jag ihop med Tias.

Lördag: Chill hela dagen, gött.

Söndag: Jag, Lollo och Lovisa åkte in till stan och åt lite. Sen kollade vi på "En sommar med Göran", hade förväntat mig att den skulle vara roligare, men helt ok.

Idag: Skola ca 2h sen blev det donken.



/Puss Eliiin

Hamsterjävel!

Idag var det första skoldagen efter sommarlovet. Åkte med Amanda och hennes pojke till skolan, tack för skjutsen! Dagen i skolan gick ganska snabbt vilket var tur när man ser ut som en hamsterjävel. Vi slutade runt kl 11, efter det gick Josse, Patricia, Lollo och jag ner på stan, miiis!


/Puss Eliiin

Skolan!

Så nu tänkte jag blogga lite, för det var ju ett tag sen. Tänkte sluta, men blev inte så.

Idag började dagen med att jag åkte in till käkkirugen i Lkpg, där fick jag lugnande sen var det dags för opration. Dom opererade bort en visdomstand för den växte helt konstigt, så nästa månad blir det den andra. Efter oprationen åkte jag hem och sov ett bra tag och så kom min älskling Tias till mig och tog hand om mig. Bäst är du!!

Just de jag var och firade Maja som fyller 4år idag, gattis skruttunge! Och i morgon börjar iallafall skolan igen om jag får äntligen träffa alla mina gullisar!

I MISS YOU!


/Puss Eliiin

Försvinner!

Försvinner under jorden ett tag.

/Puss Eliiin

Körkort!!!

Jag har tagit körkort!!! Äntligen, fan vad glad jag är.


/Puss Eliiin

Mycket!

Har inte haft tid eller ork att blogga. Men har ju jobbat rätt mycket, men har även haft tid att umgås med mina underbara vänner och min pojkvän. Ni är guld värda! Hoppas mina sötnosar har de kanon på Cypern, sola lite åt mig.

Men idag har jag gjort en sak, göttmos. Sen åkte jag till Tias och myste!



/Puss Eliiin

Kolmården!

Idag har jag varit i Kolmården med Sanna, Erik och Tias. Mysigt och kul var det, men man gick gå en bit men det är skönt de. Efter att vi hade kollat på alla djuren och delfinföreställningen så åkte vi safari, nice var de! Tack för en kanon dag!


/Puss Eliiin

Jobb!

Sorry för väldigt dålig uppdatering men mina senaste dagar har bestått av jobb, jobb och återigen jobb! Så har inte haft tid eller lust att skriva.

Men igår jobbade jag mellan 12.00 - 19.00, efter de så åker jag hem till Tias. Där bytte jag kläder och fixade till sminket lite, sen var det raka spåret till Didde som hade 18års fest, grattis i efterskott och tack för kvällen!

Där träffade jag mina gullisar Johanna och Lovisa, lika söta och glada som vanligt. Och självklart träffade jag massor av annat trevligt folk.Sen gick Tias och jag hem runt 00.30, myste lite och sov. Sen var det upp och jobba dagen efter så man kan säga att jag har jobbat hela denna dag också.


/Puss Eliiin

RSS 2.0