Längtar!

Jag saknar dig massor Tias!Jag hoppas du har haft det riktigt kul i helgen, jag bara längtar tills att träffa dig på onsdag.
Jag älskar dig obeskrivligt mycket. Du är det finaste jag vet!

Elin ♥ Tias


/Puss Eliiin

Första advent!

Idag är det första advent och det betyder julmys. Idag har jag och mammis julpyntat här hemma, bytt gardiner och lite, nu har äntligen julstämmingen kommit. Jag köpte nya gardiner idag så det blev riktigt fint och mysigt.
Vi har även varit och kollat på lite kläder så jag har pekat ut det jag önskar mig i julklapp, väl inne i en affär pekade jag på en klänning då säge de så här:

- Tarja vad kostade klänningen? frågade pappa.
- Jag vet inte gå och kolla, svarade mammi.
Sen kommer pappi tillbaka och viskar nått till mammi.
- Kom Elin så går vi in och kollar på skor, pappa kommer snart, sa mammi.
- Hmm okej, svarade jag.
Sedan går pappi ut med en kasse till bilen, sen går han till oss.

Har jag inte avslöjade föräldrar eller?


/Puss Eliiin

Julmarknaden!

Idag försova jag mig till 07.40 och Josse kom och hämtade mig vid 07.55 ungefär, så jag fick stressa kan jag lova! Sedan bar det av till julmarknaden. Det var jag, Josse, Lollo & Lovisa som stog, våran granne var jätte snäll och gullig. Det var väldigt kallt men kul, vi sålde ganska bra faktiskt.

På kvällen åkte jag, Sanna, Jennie, mammis och Annette på modevisning i Kvarnparken, Sannie, Elin och Becca var lätt snyggast och riktigt duktiga! Sen åkte Jennie och jag och köpte lite mat och nu sitter vi i varsin fotölj med varsin filt och god mat och kollar på Mamma Mia. Men ska kolla vidare nu, bilder och så kommer senare jag är så trött nu!


/Puss Eliiin

Sex drive!

Kom nyss hem från bion, Josse, Lollo & jag har varit och kollat på "Sex drive". Kanska  bra film men har sett bättre. Nu ska jag gå och packa lite till julmarknaden som är i morgon, ska gå upp kl 07.05 i morgon hade jag tänkte mig usch på en lördag.
Nu ska jag bara kolla på Idolutröstningen sen ska jag sova.


/Puss Eliiin

Haft!

Nu har mammis haft ljusparty, mycket fina saker fanns de men jag köpte bara en lott! Men mammis beställde nog lite till mig. Mackor, té och massor av god fika har kvällen bestått av plus grädden eller hur Josse?
Men nu ska jag ta ett varmt fotbad.


/Puss Eliiin

Ljusparty!

Nu ska min mammi ha ljusparty här hemma med massor av folk, det kommer nog bli kul. Hon har redan haft de 2000 gånger förut men det är alltif gott med all fika man får så det tackar jag inte nej till, kakmostret Elin! Men nu börjar det komma massa folk, och Sanna som jag saknar! Så ska gå och hälsa och prata med alla nu skriver senare, ciao!


/Puss Eliiin

Kort!

I dag så gjode jag och Josse lite mer kort, riktigt snigga!


/Puss Eliiin

Oj!

Oj jag hann inte skriva igår för jag hade inte tid med det. Men igår så följde Josse, Lovisa & Lollo med mig hem så åkte vi till Karlssons och inhandlade lite saker tills lördag. Hemma så gjorde vi lite tavlor, vaser och ljuslyktor, inga kommentarer on dom! På kvällen så åkte vi till Johanna och där var det tjejkväll, tack Johanna! Sen tog jag och Josse tåget hem och så sov hon hos mig.

Idag så kom det ett nytt paket med scrapbooking saker så Josse och jag gjorde två kort var, och dom blev riktigt snygga måste jag säga. Vi sov rätt länge så dagen har gått supersnabbt, precis som mina skor fast dom var superhala.
Nu är jag hos Tias men han är och tränar så jag tänkte passa på att lägga upp bilder från Busfabriken, när Maja och jag bakade och bilder från igår. Så det blir en hel del bilder i det här inlägget men det kanske är kul de med!

Busfabriken:

Maja & Anton


Jag & Maja


När Maja & jag bakade:

Maja


Våra pepperkakor


Tjej kvälll hos Johanna:

Natta, Tina, Patricia & Lollo


Josse & Lollo

Lisa


Matilda & Johanna


Lovisa & Mathilda


Jag & Josse


Beggan


Jag, Josse & Lollo


ÅRETS BILD!

Har massa mer kort, men det blev en liten sammanfattning av det hela!
/Puss Eliiin

Måndagen!

Som vanligt består måndagen av skola, efter skolan så gick jag, Josse & Lollo ner till stan och inhandlade saker till UF för vi ska stå på julmarknad på lördag och på kvällen ska jag, mamma, Jennie och Sanna på modevisning.

Idag har jag varit och tränat i 1.5 timme, hej träningsvärk.
Innan var jag hos Tias och myste♥
I morgon kommer 9orna och kollar på de olika programen så jag, Josse & Patricia ska berätta för dom vad vi gör på handelsgymnasiet. Sen ska vi nog fixa lite till julmarknaden, och på kvällen blir det mys hemma hos Johanna.
Nu ska jag gå och duscha.


/Puss Eliiin

Smart!

Jag skulle ha lagt upp bilder från Busfabriken och från idag, men jag glömde väskan med datorn i hos Tias och i den så ligger kamerasladden, smart av mig! Men idag så har jag och Maja bakat pepparkakor och sedan gjort dom fina med kristyr. Och resten av dagen har bestått utav plugg, så jag får hoppas att jag klarar prover och redovisningen i morgon. Nu ska jag ta det lite lugnt, det är jag värd.



/Puss Eliiin

Tips!

När man sitter och pluggar blir man rätt trött i ögonen och i huvudet, så här kommer ett tips vad man kan göra själv mot trötta ögon och påsar under ögonen:
  • En kyld ögonmask i plast kan göra susen för trötta ögon. 
  • En isbit invirad i en tyglapp eller en bit gasväv trollar också bort påsarna.
  • Två blöta tepåsar på vardera öga. Låt verka i fem minuter. Låt dem inte ligga för länge - det kan ge bruna fläckar!

Jag kommer med andra tips om man kan göra själv hemma.

/Puss Eliiin

Plugg!

Plugg, plugg och återigen plugg! Det är vad resten av den här dagen kommer att bestå utav. I morgon har jag psykologi prov och svårt är det, även svenska redovisning om en bok jag har läst och på tisdag ska jag och Robin berätta för 9orna vad man gör på HG, jag dör! Måste plugga nu, skriver senare vad jag har gjort under dagen.



/Puss Eliiin

2 år & 5 månader!

Idag har jag och Tias varit tillsammans i 2 år & 5 månader ♥ Lite mys blir det nog ikväll! Idag har jag varit på Busfabriken med mamma, pappa, Maja, Anton och Hampus. Det kommer bilder nästa inlägg tror jag. Det var faktiskt lite roligt, det fanns en hel del att göra. Jag träffade även Linn där med, så det var ju ett plus! Men nu ska jag gå och mysa med Tias!


/Puss Eliiin

Idol!

Just nu sitter jag och kollar på Idol ihop med Tias. Nyss bakade vi en jätte smarrrig kladdkaka med chokladbitar i, mums. Maja, Anton och Hampus kom nyss, men det blev ingen busfabrik idag för mamma jobbade över. Men i mogon blir det Busfabriken ihop med alla barnen, hoppas jag överlever. Men nu har Idol börjat igen, det var nyss reklam.
I morgon har Elin & Andreas varit tillsammans i 2 år och 5 månader, och fler blir det ♥


/Puss Eliiin

80!

Såg precis att jag har skrivit 79 inlägg, så jag tänkte att jag kunde skriva mitt 80:onde idag. Snart ska jag gå och ta en varm härlig dusch, sen ska jag nog lägga en ansiktsmask och ta en kopp te. Jag ska ha en liten myskväll för mig själv. Men för att jag ska hinna njuta av allt riktigt länge är det nog bäst att jag börjar nu, ciao!



/Puss Eliiin

Gjort om!

Nu har jag gjort om min blogg lite, har tröttnat på att alltid ha samma utseende. Så jag tänkte ha något nytt men det dröjer nog inte länge tills jag byter igen, vem vet? 
I morgon blir det att vara barnvakt, och jag hoppas på att få träffa Tias med♥
Det var ett tag sen sist, men det som väntar på nått gott väntar alltid för länge, ne då den väntar aldrig för länge!

I Miss You, It Hurts!

/Puss Eliiin

Debet Och Kredit!

Idag har jag varit i skolan, och där hände det lite kul saker. På ÖFAn så stämplade vi Josse med lite debet och kredit stämplar, hon fick även en riktigt proffsig frisyr! Sen så tog jag Josses buss hem, men den går bara till Sya så jag gick där ifrån. Tur som det är har vi snälla grannar, efter att ha gått halva vägen så stannade Sollan och fråga om jag ville ha skjus hem vilket jag absolut inte tackade nej till med mina iskalla fingrar.
I morgon är det äntligen fredag, vi ses vi stopp tjejer.

Josse var så snygg



/Puss Eliiin

Bad!

Nu ska jag nog gå och ta en varm dusch, vilket kanske är bra när man har lite ont i halsen! Men det stoppar mig inte, jag ska gå hela veckan i skolan, det har jag bestämt mig för. I dag har jag haft en riktigt bad hair day, det påminde om en blöthund, usch! Nu måste jag gå och göra något åt det.



/Puss Eliiin

Stan!

Idag har jag varit i skolan som vanligt, men på bildlektionen så bestämde Josse och jag oss för att dra in till stan. Så in till Linköping blev det, jag skulle hitta en klänning eller en kjol till nyår, och gick det bra att hitta nått? Nej, fan jag provade allt och den kjolen från Bik Bok jag ville köpa fanns inte kvar, utan det fanns bara en liknade men den var inte alls fin på.

Så efter att ha provar 2 000 st klänningar, så gav jag nästan upp! Sen gick vi förbi JC, och där var den! Jag provade den och den var rätt fin på så det fick bli den, (den Patricia hade på modevisningen) ganska enkel men lätt att göra lite festig. Men jag hoppas  jag kan ha den på nyårsafton men det märks.
Tack för en mysig dag på stan Josse ♥


/Puss Eliiin

Bättre!

Idag har jag varit hemma från skolan, har haft ont i halsen rätt länge nu men det håller på att bli bättre så jag kommer i morgon! Men ikväll ska jag på Step up, kanske inte är det smartaste att göra när man har ont i halsen men måste träna. Idag har Tias hjälp mig med engelska inlämningen, bäst är han♥
Skönt att psykologin är tills måndag, tack Josse gumman för du sa det till mig ♥
Ne nu ska jag gå och göra i ordning till steppen, ciao!


/Puss Eliiin

We!

LONDON HERE WE COME!


/Puss Eliiin

Slapp dag!

Nu ska jag nog gå och lägga mig i min mjuka härliga säng! I morgon kommer det bli en riktigt slapp dag i skolan, vi börjar 09.30 och slutar 13.15. Men i morgon ska jag plugga psykologi, har prov på onsdag! Gοd natt ♦




/Puss Eliiin

Lussekatter!

Idag så har jag varit med Meli och vi har bakat lite. Det blev lussekatter och två st marsipan grisar. Det blev riktigt gott!

Smeten

Nästan färdiga


Färdiga & riktigt goda!


Våra fina grisar!


/Puss Eliiin

Vaknat!

Nu har jag precis vaknat. Jag är ledig idag för vi hade öppethus i skolan i lördags. Dagen kommer att bestå av att ta det lugnt, Meli kommer sen så ska vi baka lussekatter. Nu ska jag gå och göra en kopp te, sen ska jag ta mig en morgon promenad om jag hinner!


/Puss Eliiin

Bilder!

Jag har ju lovat att skriva lite om modevisningen och lägga upp bilder, så det gör jag i det här inlägget! Dagen började med att frisörer gjorde i ordning oss, de satte upp mitt hår i en svinrygg det var jätte fint. Alla var verkligen jätte fina. Sen var det dags för första visningen, gud vad mitt hjärta slog. Jag och Johanna var de första upp på scenen, men det gjorde vi jätte bra.Det blev en felsägning av mig men strunt samma sånt händer.
Andra visningen så fastnade min sko i trappan när jag skulle gå upp så då sparkade jag av mig den andra och bara fortsatte, det var lite skoj. Men jag kan sammanfatta dagen med tre ord, HG2 är bäst!

Sen när det var slut så åkte mamma, pappa och jag ut och åt kina mat, musigt var det. Sen åkte vi och köpte strepcil, min räddning. På kvällen kollade jag på Madagaskar, jag är lite sen har aldrig sett den förut men bättre sent än aldrig.

Här kommer lite blider från modevisningen:

Jag, i love that dress


Johanna, sötis♥


Alla snygga modeller♥


Värdarna, Johanna & Jag

Becca & Sannie, snyggingar♥

Patricia, lika fin som vanligt♥


Min frisyr


Endel av modellerna

Tack för en oförglömlig dag HG2!

/Puss Eliiin

Modevisning!

Idag hade vi öppethus i skolan, så självklart hade vi modevisning. Men jag orkar inte skiva om det nu utan jag gör det i morgon plus att jag lägger upp lite bilder! Det hände mycket idag kan jag lova.

/Puss Eliiin

Min dag!

Idag fick Amanda och jag skjus till skolan av min kära bror, tack! I skolan så tränade vi till modevisningen mellan 8.00 - 14.00, så det mest sitter nu. Jag, Johanna och Emma hämtade även kläderna men inte dom från JC, men gud jag älskar våra klänningar! Efter skolan så kom pappi och hämtade mig och Johanna. Sen så gjorde pappa pannkakor med vitlökssmak av misstag, han råkade ta smör med vitlökssmak i smeten men det smakade som tur var inget.
Vi tränade en del på vårat manus, gud va kul jag har haft i dag Johanna ♥. Nu har jag målat naglarna så de passar till klänningen jag ska ha, men ska sova snart!
Lite bilder av vad min dag har bestått av idag:
Träning

Johanna

Ny målade naglar



/Puss Eliiin

Säng!

Nu har jag bestämt mig, ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt! Jag ska nog gå och lägga mig i min härliga säng nu.

Josse & Elin ♥



/Puss Eliiin

3 dagar!

Nu är det bara 3 dagar kvar till modevisningen, usch vad jag är nervös! Men idag så slutade vi vid 14.00 så då passade vi på att träna lite till. Det är lite svårt för Johanna och mig att göra manuset eftersom vi vet inte än vad alla ska ha på sig, så när vi vet det ska man printa in det i hvudet också. Men i morgon ska vi träna hela dagen förutom sista lektionen, i think? Men det kommer nog bli as bra. Efter skolan så åkte jag hem, sen skjusade pappi mig till Tias så jag var där och myste en stund men var tvungen att åka hem och göra en läxa, så onödig den är!



/Puss Eliiin

Ännu en dag!

Ännu en lång dag hos frissan, satt mella 13.30 till 19.15 men resultatet blev bra tillslut. Det var lite krångel i början med det fixade sig. Jag har inte ätit någonting sen skolan så ska gå och göra te och macka nu. I natt kommer jag nog sova gott efter sen lång dag. Just ja, vi tränade till modevisningen gud vad bra det kommer att bli. Men fan vad nervös jag är.

/Puss Eliiin

På kvällarna!

På kvällarna ligger jag tyst och tänker för mig själv. Du kan aldrig förstå hur lycklig jag är att jag har dig i mitt liv. Jag älskar att ha dina armar runt min midja medans vi ligger helt tysta och bara kollar på varandra, att kolla in i dina blå ögon gör mig obeskrivligt lycklig. Alla fina koplimanger du ger mig, får mig att bli helt nykär för varje dag som går. Du är det finaste jag vet Andreas Karlsson ♥


/Puss Eliiin

Klänningar!

Idag har jag varit i skolan,jag och Johanna har varit på Spend It och provat ut klänningar till modevisningen. Gud vad fina klänningarna var, jag älskar dom! Sen cykla vi till skolan igen, i det härliga regnet. Sen var det UF och jag kom ganska långt på de, så hoppas vi hinner klart med det tills fredag.

Första gången var det kul, men jag har sagt att det inte är kul längre.



/Puss Eliiin

Farsdag!

Idag så är det farsdag så det har vi firat här hemma. Dom som kom och åt middag med oss var Sanna, Erik, Tias, Jennie, Matias, Maja, Hampus och Anton. Det blev massor av god mat och jätte god efträtt. Av mig fick pappa en halsduk, handskar och mössa och av de andra fick han lotter och godis tror jag! Sen så busade jag och Tias lite med Maja och körde Guitar Hero med Anton och Hampus, Maja provade en gång men hon var inte så bra.
Sen så åkte dom hem, men Sanna och Erik var kvar så vi kollade på lite film, och dom åkte nyss hem. Men nu ska jag gå och duscha, bara 6 dagar kvar till modevisningen, usch vad det kommer att pirra i magen.

Maja kände sig så snygg i Tias keps!




/Puss Eliiin


Disco!

Igår så hade vi disco för barn i Vetamatsal, första omgången kom det kanppt några och ljudet krångade HELA tiden usch vad pinsamt det var. Man ville bara sjunka under marken! Sen andra omgången så kom det betydligt mer folk, så det var ju roligare. Men ljudet lyckades krångla lite mindre den gången, men helst skulle det ha fungerat helt. Men det som gjorde att vi ändå hade ganska kul var ju alla som var där från klassen, det är alltid lika kul ihop med er! Sen så kom pappi och hämtade mig, Tias och Josse så sov dom hos mig. Sen i morse så åkte Josse hem, men det var roligt så länge det varade:) Idag så vaknade jag och hade jätte ont i halsen, så kunde inte följa med ut och äta idag. Men hoppas vi gör det fler gånger.
Nu ska jag gå och kolla på Saw V, hoppas den är bättre än IV:an.
Älskar MIN Tias ♥

/Puss Eliiin

Tråkig!

Idag har skoldagen känts som en evighet det var ganska tråkigt med andra ord. Men äntligen blev catwalken klart, riktigt nice måste jag säga. Efter skolan så tog jag bussen till Tias. Vi myste och låg och pratade om nästan allt, det var jätte skönt. Jag kom nyss hem och jag har lovat mig själv att jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll så det är nog bäst att jag håller det idag då, har inte gjort det någon dag i veckan! Men i morgon blir det disco för småbarn, det blir nog skoj!
Ska nog fixa lite innan jag ska sova:)

/Puss Eliiin

Stan!

Var på stan med Josse och Lollo idag, hittade lite smått och gott! Riktigt kul var det.
Nu kommer en bilde på det jag lyckades hitta:) Några tröjor, bh, trosor, leggins och fasdag paket. Skriver ganska kort nu men måste duscha, ciao!



/Puss Eliiin

Barack Obama!

Äntligen blev det som de flesta hade hoppats, Barack Obama är nu USA:s nya president! Grattis!
Man får hoppas att det blir lite bättre nu i USA iallafall.




/Puss Eliiin

6 timmar!

Kom precis hem fårn frissan nu, har vart där i 6 TIMMAR! Har inte ätit något under hela tiden förutom en banan, snacka om hungrig. Jag satt där 6 timmar för att första färgningen så blev det gult, sen försökte dom fixa de då blev det guldigt, usch! Sen efter lite om och men så blev det ganska ok, men inte helt så jag fick en ny tid nästa tisdag.
Men efterallt så behövde jag inte betala för det, för dom tyckte så synd om mig. Men men vad gör man inte för att vara fin haha? Så jag satt från 13.30 tills nu, eller kom precis hem. Ne nu ska jag nog gå och äta något!


/Puss Eliiin

Försöka!

Nu ska jag försöka att sova lite, tankarna i huvundet bara faromkring. Känner mig matt, men jag kommer inte kunna somna.
Tias jag skulle så gärna vilja ha dig brevid mig nu, bara ligga helt tysta, krama varandra hårt och höra dina andetag ♥
Jag är så glad för att jag har världens underbaraste vänner, vad skulle jag göra utan er?
Jag får hoppas att jag kan somna, så god natt alla!




/Puss Eliiin

Frissan!

Mamma kom nyss in i mitt rum och sa att jag ska till frissan i morgon i stället, yes!
Bye Bye utväxten och de slitna hårtopparna.



Vad vill du oss?


 

/Puss Eliiin


Dream on girl!

Jag kan inte fatta att du aldrig ger dig! Tror du själv att han vill ha dig?
Det kommer alltid vara han & jag, det vet du också!
Jag blir så jävla förbannad att du aldrig kan förstå, vad tänker du med?
Tror du själv att han vill byta ner sig till någon som dig, vad har du att ge som inte jag har? Jag kan enkelt svara på den frågan och det är att du inte har ett skit att ge!
22/6-06 lägg det på minnet!
Dream on girl!




/Puss Eliiin




 

Trött!

Nu är jag äntligen ny duschad. Sprang en stund sedan blev det lite mer träning, gud vad trött jag är. Men det måste ju göras.
Nu ska jag nog gå och göra lite te och någon god knäckemacka. Ska passa på att ha lite chill kväll innan skolan börjar. På fredag ska jag äntligen till frissan och bleka utväxten och toppa mig, det behövs! Ska nog ta ett fotbad nu!


I have feelings too. I am still human. All I want is to be loved, for myself.



/Puss Eliiin

I morgon!

Nu sitter jag hemma hos Tias och bloggar lite. Jag gick upp för ca 1 timma sedan, men han sover fortfarande som en stock! Igår blev det mys med morot och gurkstavar som vi dippade, sen åt vi vindruvor och kollade på två filmer, helt underbart var det! Gårdagen  var väldigt slapp så idag så ska jag ut och springa sen blir det lite styrketräning och en lång härlig dusch, men det blir ikväll det. Resten av dagen ska nog spenderas ihop med min kära pojkvän. Men ska nog gå och lägga mig rätt skapligt ikväll eftersom i morgon är det skola igen, jag orkar inte gå upp tidigt! Men det ska bli kul och träffa alla igen.
Nu ska jag äta lite frukost.


/Puss Eliiin

God morgon!

God morgon! Nu har jag precis vaknat men Tias ligger forfarande kvar i sängen och sover, jag älskar att sova brevid honom!
Igår  kväll kom Tias, vi kollade lite på Idol och eftersnacket, sen myste vi och sov. Idag så händer det nog inte så mycket, vi ska äta frukost när han har vaknat, sen kanske vi ska kolla på någon film och sen ska vi nog hem till honom, men det kanske märks att jag inte är helt hundra på vad vi ska göra idag. Men det märks under dagen.
Nu ska jag följa med mamma och handla, sen när jag har kommit hem så får jag hoppas att Tias har vaknat.
Skriver kanske mer senare:)

/Puss Eliiin

RSS 2.0