Jobba!

Nu ska jag snart iväg och jobba, sen när jag kommer hem så ska jag vara barnvakt åt Maja. Har inte bloggat eftersom jag har hållt på att måla om i min nya garderob, de blir nog bra när de blir klart.

Men nu ska jag bara göra iordning håret sen blir det jobb!



/Puss Eliiin

Höstlov!

Idag är det första dagen på mitt härliga höstlov. Anledningen till att jag inte har skrivit nått på länge är att jag har jobbat väldigt mycket, men skönt med pengar!

Men idag blir det att måla lite, sen ikväll ska jag till Jonny och fira Felix. Han firades i helgen men jag jobbade då så dom så inte kunde då fick komma idag. Nu ska jag äta lite, sen ska jag fixa lite i rummet.




/Puss Eliiin

Thailand!

Idag har vi bokat resa till Thailand, jag , Tias, Oliver och kanske Philip ska med. Åh vad jag längtar! Vill att det ska vara februari nu, NU!


/Puss Eliiin

Inflammation!

Snart ska jag iväg och jobba kommer hem ca 19.30 ikväll.

Jag var hos sjukgymnasten och kolladee tummen, det var en inflammation i en led och ledfästet, inte kul! Så nu ska jag ha en skena i fyra veckor, tillochmed när jag sover. Gud så snyggt! Men hoppas iallafall att det hjälper.

Men ska äta frukost sen åker jag och jobbar.


/Puss Eliiin

Bra!

Oj en vecka och tre dagar sen jag skrev, bra jobbat! Men kan skriva lite om helgen då.

Fredag: Jobbade hela dagen sen mys med Tias!

Lördag:
Jobbade 9.45 - 16.00, sen hem och duscha och fixa. Sen blev det plaza med dom underbara, tack för kvällen. Efter skulle de bli efterfest med det blev blod i stället.

Söndag: Idag har jag ätit, som jag inte hade gjort på 24h. Inte bra, inte bra!



/Puss Eliiin

Jätte!

Oj hade visst inte skrivit här på jätte länge, men har haft massor av läxor och shit. Men nu har jag iallafall ätit frukost och fixat mig, för om ca 10 min åker jag och praktiserar. Så de blir på med skorna och sen springa ut till bilen, vill ju inte se ut som en blöt hund när jag kommer dit.

Kul väder!


/Puss Eliiin

RSS 2.0