En månad!

Idag är det den 24/11, vilket betyder en månad kvar till jul och snart nyårsafton. När 2010 är det inte långt kvar tills jag åker till Thailand med grabbarna. Man kan nog inte fira alla hjärtansdag på ett bättre sätt än att åka dit med den man älskar!



/Puss Eliiin

Barnvakt!

En precis nyvaken Elin som skriver nu.

Igår kväll var jag och Tias barnvakt åt Maja, Anton och Hampus. Vi lagade lite mat och myste, sen vid kl 20 kollade vi på Robinson och efter de blev de Transformers.

Maja gick och la sig ganska tidigt men inte dom andra två, så dom kanske gick och la sig runt kl 00. Var väldigt seg när Jennie och Matias kom hem lite efter kl 01.


/Puss Eliiin

Klar!

Just de, igår blev jag äntligen klar med min "walk in closet". Tack för all hjälp Tias ♥ Bilder kommer men hinner inte nu!

/Puss Eliiin

Värre!

Igår tog en stor del av klassen svininfluensasprutan, och jag var en av dom. Att ta sprutan kändes knappt och på hela dagen hade jag inte ont i armen. Men sen när jag skulle sova så kändes de som jag hade fått en muskeldödare fast 10ggr värre!

Så jag försökte sova, men hela kroppen bara värkte och jag kallsvettades. Hej feber! Så jag somnade runt 04.00 i natt, men sov aldrig hela tiden utan vaknade små korta stunder. Men eftersom jag har praktik idag så ska jag gå på den, känner jag att min kropp säger stopp så får jag kanske gå hem, men ger de iallafall ett försök.


/Puss Eliiin

Gjort!

Nu är det gjort, gjorde inte alls ont som jag hade förväntat mig. Blev en enkel liten sak, vill ju kunna dölja de när man blir äldre. Men nu är det iallafall gjort!



/Puss Eliiin

Otur!

Usch jag tror jag har maximal otur just nu! Har fått reda på att jag har hälsporre av min kära läkare (se bilden), inte kul. Har haft de förr och man kan inte förstå hur ont det gör! Fotanalys nästa.





/Puss Eliiin

RSS 2.0