Ingen vanlig dag!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det faktiskt MIN 18-årsdag!



/Puss Eliiin

Idag!

Idag var det en lååång dag i skolan, det tycker vi inte om! Men efter skolan åkte jag och gjorde i ordning mina naglar fint blev det. Sen när jag kom hem så var Cricke, Susanna, Erik, Sanna och mormor här. Vi fikade lite och hade en lite tidig födelsedagsfirande, tack så jätte jätte mycket för paketen!

Men nu ska jag sova, när jag vaknar i morgon så är jag en stor tjej.
I morgon smäller det!



/Puss Eliiin

Plus!

Skola idag då som vanligt, men hade faktiskt lite sovmorgon så det var gött. Dagen gick snabbt så när vi slutade så åkte jag, Lollo och Lovisa ner till stan, jag köpte att paket till Lovisa från Josse och mig men hon såg och vet var det är men det är ju tanken som räknas.

Sen skulle vi köpa tobak till vattenpipan, men det gick tydligen inte. Typiskt! Plus att hon inte fattade vad vi menade. Men ska städa rummet nu.
Om 2dagar smäller det!


/Puss Eliiin

Pojkvän!

Jag har världens bästa, gulligaste och snällaste pojkvän man kan tänka sig ♥! Han har nu beställt en jätte jätte fin klänning till mig som jag får i present, bäst är han. Du vet verkligen vad Elin vill ha, de märks att vi hör ihop babi!
Me love you


/Puss Eliiin

Seg!

Kom hem för en stund sen. Idag var det lika segt att gå upp ut sängen som det är varje måndag. Men väl i skolan piggnar jag vanligtvis till men idag var jag jätte seg. Men Josse och jag sprang koper test på idrotten, det gjorde vi bra! Plus att man blir ännu segare med psykologi sist på dagen. Jag hatar psykologin nu, jag hatar den verkligen!

Vid kl 15.40 gick jag till Thoes och körde. Det var svin kul att tvärbromsa, plus att det gick kanon bra. Men nu ska jag ut i solen och äta lite Ben & Jerry´s.
Om 3 dagar smäller de!



/Puss Eliiin


Min helg!

Min helg!

Fredag: Skola som vanligt sen var det dags att jobba. Sen åkte jag till Tias och sov där, mys!

Lördag: Solade lite och var med Tias. Sen så hämtade pappi mig så duschade jag och gjorde mig i ordning på 45min, duktigt va? Sen skjusade pappi mig till Mjölby, där var det överaskningsfest för Lovan! Sen tog jag 23.08 tåget hem, träffade Tias och lite folk. Vi var ute ganska länge med den stunden jag var ute bestod mest av blod, svett och tårar.

Söndag: Idag vaknade jag hos älskling, åkte hem mitt på dagen. Sen kom Maja så jag var lite med henne. Nu har jag ätit lite och snart ska jag på bio och se Kenny Starfighter!


/Puss Eliiin

Sorry!

Sorry för dålig uppdatering, men ska va lite med Maja men skriver om helgen om några timmar.

/Puss Eliiin

Grillat!

Nu ska jag gå och äta lite grillat, yummie! Skolan idag var rätt slapp, och varmt var det ute med men tyckte att det var ganska kallt inne. Just det Josse dygnade i natt med, så hon såg skapligt trött ut idag och det är väldigt förståligt om hon var det.

Men slutade tidigt så pappi kom och hämtade mig. Sen kom jag hem, satt ute och läste lite och åt glass.
Sen cyklade jag till Meli och fixade hennes hår, blev kanon!


/Puss Eliiin

Pyramid!

Idag hade vi en ganska lång rast. Så några i klassen kom på att dom skulle göra en pyramid, gud vad roliga dom är!
Men det blev faktiskt lyckat, ni kanske skulle börja på cirkusskola?

Nu ska jag lägga mig i sängen, natti!



/Puss Eliiin

Underbart!

2 år & 10 månader. Underbart!



/Puss Eliiin

Blogga!

Jag han inte blogga någonting igår, men jag var i skolan som vanligt. Efter det så gickm jag och Josse till körskolan, åh äntligen sista teorilektionen!

 Sen följde Josse med mig hem vi gjorde engelskaläxa, åt Ben & Jerry´s och popcon, mummms!
Sen sov hon här, tog ett tag tills vi sov men kul hade vi.


/Puss Eliiin

Trist!

Var nyss och handlade lite med mammi, skulle köpa mat med det blev varsina skor och så köpte hon någon tröja. Sen handlade vi faktiskt mat också, och så fick jag en ny Ben and Jerry. Fast den smaken jag köpte sist var slut så fick köpa någon choklad istället, men det är nog minst lika god.

Men ska fortsätta med matten nu, fan vad trist!



/Puss Eliiin

Lovisas!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Lovisas födelsedag. Hurra, hurra, hurra!
Hoppas dagen blir bäst gömman ♥


/Puss Eliiin

Länge!

Nu har jag äntligen kommit hem från skolan. Gick ganska länge idag men dagen gick snabbt, vid halv 3 så gick jag till körskolan och körde. Det gick jätte jätte bra, as roligt.

Men nu sitter jag hemma med min Ben & Jerry och pluggar matte, måste klara det i morgon!


/Puss Eliiin

TV!

Jag är uttråkad till max asså. Usch har inget att göra, får ryck snart. Men får la lägga mig i sängen och kolla på TV, får hoppas att jag somnar snabbt.

Glöm inte att Lovisa (Lovan) fyller 18år i morgon! Grattis i förskott.


/Puss Eliiin

Yummie!

Kom nyss hem, har varit en sväng hos min Tias. Efter de kom pappi och hämtade mig, jag passade på att övningsköra hem. Så nu är jag hemma, ska snart duscha. Ska bara kolla lite på tv först och äta lite av min Ben & Jerry´s, yummie!

Men skriver nog senare.


/Puss Eliiin

Men!

Vaknade för kanske 15 min sen, har gjort  lite frukost. Nu hade jag tänkt att se klart på en film som jag började se på igår. Men såg aldrig klart den igår för jag somande, så hoppas att jag inte gör det nu med.

/Puss Eliiin

Popcornmaskin!

Nu sitter man hemma och gör absolut ingenting, men jag känner att jag behöver den här stunden just nu. Idag har jag varit med Tias, medans han kollade på innebandy passade jag på att sola lite, gött!

Just de mammi köpte en popcornmaskin idag, vet inte varför men nu har vi en. Men ska ut och gå en sväng tänkte jag, sen blir det nog en film.


/Puss Eliiin

Äta!

Vaknade för en stund sen, gud vad skönt att äntligen fått sova ut! Jag ska nog gå och göra lite frukost, sen kanske gå ut och hitta på nått med Tias.

Men nu ska jag äta lite.


/Puss Eliiin

Glass!

Har inte hunnit skriva nått idag för jag har varit i skolan hela dagen, fast utan Josse. Men jag klarade mig faktiskt ändå.
Vi satt ute i solen och åt glass, jätte skönt!

Slutade kl 15.00, sen började jag jobba kl 16 - 19.00. När jag hade jobbat klart kom mammi och hämtade mig, vi handlade lite och nu är jag hemma. Nu ska jag kolla på Talang 09 med Tias ♥






/Puss Eliiin

Sköönt!

Har faktiskt hunnit med lite idag iallafall även fast jag har varit jätte seg. Men när jag kom hem så åt jag lite och väntade på mammi. När hon kom hem så åkte vi och fixade till naglarna som jag skrev tidigare.

När jag kom hem så bytte jag om sen gick jag och Meli en powerwalk på några kilometer, sköönt!
Och nu har jag duschat, intressant va?



/Puss Eliiin

Kom!

Kom hem från skolan för ett tag sen, ganska kort dag idag. Idag var det svenska prov och Elin var nervös, men tror de gick bra för jag svarade på allt.

Kl 18.00 ska jag åka och fixa till några naglar som inte blev så bra sist. Men ska äta nu.


/Puss Eliiin

Allt!

Förut var jag ute och gick med Meli, gick minst 5km. Riktigt skönt var det, solen och allt!





/Puss Eliiin

Fan då!

Idag blev det bara två lektioner i skolan sen åkte jag och Josse till Vifolkaskolan. Där skulle vi stå i en trailer och svara på frågor om handelsprogrammet, det var inte mycket frågor direkt.

Innan vi gick dit så köpte vi varsin mjukglass, mummms! Riktigt gott, årets första faktiskt. Men ska plugga vidare nu, fan då!






/Puss Eliiin

Nu!

Nu ska jag ut & gå en sväng, men skriver senare. Blir nog att plugga mer svenska då med, blä!

/Puss Eliiin

Josse!

Josse är TV-kändis, woooohooo! Hon går i min klass så de så!



/Puss Eliiin

Lägga!

Äntligen klar med psykologin. Nu är det bara svenskaprovet kvar som är på torsdag, men det var inte alls mycket.
I morgon blir det Vifolkaskolan och prata om HG med Josse.

Ska lägga mig i sängen nu!

Min Tias, bara MIN!


/Puss Eliiin

Skolan!

Måste bara säga: Tack Johannis för att du skrev att vi hade sovmorgon♥!

Idag var det första skoldagen, kul att träffa alla men man märker att man inte är van att gå i skolan. Dagen var slapp och kort, så efter skolan så körde jag lite och det gick kanon. Sen gick jag tillbaka till skolan och mötte Josseplutt, vi gick och köpte macka och satt och åt på en trappa.

Sen gick vi till Thores och satt och snackade om allt och inget i lite mer än en timma. Efter ett tag blev det dags för teorilektion, lika kul som vanligt!? På rasten passade vi på att köra lite tennis med en tygboll, kanonkul!

Sen kom pappi och hämtade mig, kom hem tunt 19.15 då började jag med ps, usch har bara lite kvar nu!
Nu blir det dubbelavsnitt av Desperate Housewives!


/Puss Eliiin

Trött!

Nu är jag jätte trött så funderar på att lägga mig i sängen och kolla på tv? Men idag har halva släkten varit här, så det har varit fulltös hela tiden. Vi åt påskmat, godis och snickerskakor som Tias och jag bakade igår.

Så nu sitter jag här, men har faktiskt gjort lite med. Jag låg efter ett eller två kapitel i köskolehäftet, så har gjort de plus läxan som är tills i morgon. Och i morgon ska jag köra igen, men är inte alls nervös.

Åh nej, jag hatar att gå upp tidigt!

Idag blev det en slarvig rosett på huvudet


/Puss Eliiin

Liv eller död!

Igår blev det grillning och mys som jag sa. I morse blev jag väckt av Tias kl 08.45!! Han brukar aldrig och då menar jag aldrig gå upp så tidigt om det inte gäller liv eller död. Men blev iallafall väckt då, så idag har det hänt en del.
Vi gjorde frukost och åt på altan, gjort iordning oss, myst, kollat på TV och nu väntar vi på alla syskon och deras barn.

För idag är det påskmiddag hemma hos oss, så jag kommer somna bra i natt. Men har inte bestämt vad jag ska ha på mig, så just nu sitter jag här i mjukisdress. Men kommer nog på nått att ha på mig.

I morgon är det skola igen, jobbigt att gå upp tidigt men kul att träffa alla!


/Puss Eliiin

Har inte hunnit!

Har inte hunnit att skriva idag, men dagen har spenderats ihop med Meli. Vi åt frukost på altan sen har vi pratat massor.
Nu håller jag på att städa mitt rum, usch vad jag hatar det! Men ska bara dammduga sen är jag äntligen klar. Ikväll bli det grillning och mys i mängder!

Sen ska jag baka snickerskakor till påskmiddagen som är i morgon, så vi blir ca 25st. JOBBIGT!
Men ska fortsätta nu så jag blir klar någon gång, sen ska jag baka och duscha.



/Puss Eliiin

Dagen!

Idag har dagen bestått av mys med familjen, Tias, solen och årets första grillning. Kan det bli mycket bättre?

Jag hade gärna åkt till Johannas grillfest men jag kom nyss hem så känner inte att jag hinner. Men nu ska jag duscha, sen ska jag väl bara ta det lugnt.

Kanske blir att gå över till mammi och dom som är hos Annette och Hasse, men får se.


/Puss Eliiin

Frukost!

Vaknade för en stund sen, så blir nog att gå ut en sväng. Men ska göra lite frukost först, kanske kan sitta ute och äta?
Fan vad skönt det är när solen äntligen har kommit, underbart!

Idag blir det att åka iväg en sväng, vet inte riktigt när jag kommer hem men det är sånt som märks. Men nu ska jag faktiskt göra lite te och ta en macka ute i det fin fina vädret.


/Puss Eliiin

Alla!

Glad påsk på er alla!

/Puss Eliiin

Dagen i bilder!

Nu har jag hjälp mammi med blommorna, det blev ganska fint för att vara jag som har gjort det. Snart kommer Tias hit, då blir det mys och kanske en promenad!

Dagen i bilder



/Puss Eliiin

Första gången!

Kom precis hem, mammi och jag har varit och handlat blommor som jag har erbjudit mig att plantera. Ibland kan jag faktiskt vara snäll! Det var första gången i år man åkte nercabbat, gött!

Men nu ska jag faktiskt ut och vara lite duktig.



/Puss Eliiin

Ajabaja!

Kom nyss hem från stan. Har varit där med syster Sanna, hittade en klänning men ajabaja jag som lovade mig själv att inte köpa nått. Jag passade även på att prova en klänning som mammi har beställt hem till mig, och den satt kanonbra!

Jag bara älskar vädret idag. Så ska gå ut och gå en sväng.



/Puss Eliiin

Kanske!

Jag kan inte sova, men kanske dags att försöka. Så god natt, skriver mer i morgon när jag har kommit hem från stan.

Lovan är lätt skönast på msn!



/Puss Eliiin

Mer!

Äntligen sista peincillintabletten tog jag idag. Känns som jag har ätit dom i mer än 10dagar, men tydligen inte.

Bye fuckers


/Puss Eliiin

Hela dagen!

Idag har hela dagen spenderats i Linköping med underbara Josefin. Vi gick nog i alla affärer man kan tänka sig. Vi passade även på att äta på Subway och efter det tog vi en milkshake, ovanligt?
Jag hittade 2par skor, ett par solglasögon, ett linne och en t-shirt.

Men hela dagen har varit mysig och rolig, vi träffade även Tias och Milto. Sen innan vi skulle hem så träffade vi Robin och Cicci, trevligt!

Nu ska jag äta med min kära familj.

Tack för idag gumman




/Puss Eliiin

Gött!

Gött då! SM guldet gick till Färjestad för 8:onde gången. Nu kan jag tänka mig att Josse är glad.


/Puss Eliiin

Fixa!

Jag satt och va jätte hungrig för en stund sen, och då erbjuder pappi sig att åka och köpa kinamat. Yummie, så nu har man ätit det. Jag bara älskar´t.
I morgon blir det stan med Josse baby, måste inhandla lite vårkläder och kanske ett par skor.

Men nu ska jag duscha och fixa lite!



/Puss Eliiin

Usch!

Nu sitter man och gör psykologiläxa påsklovet, usch det kan inte vara sant. Men tänkte att jag börjar på det idag, kanske blir klar med det vem vet?

Men ska fortsätta, sen ska jag städa rummet och garderoben.


/Puss Eliiin

Jag har!

Idag har jag hunnit med ganska mycket, jag har:
  • Varit med Tias
  • Övningskört med pappi
  • Lagat spagetthi och köttfärssås
  • Sminkat mig (gjort i ordning mig)
  • Läst i körkortsboken
  • Gjort uppgifterna i övningshäftet
  • Vart på körskola
  • Och nu sitter jag här
Så jag har hunnit med endel idag, ganska duktigt av mig!



/Puss Eliiin

Igår!

Igår var det bio med några av tjejerna, riktigt bra va filmen! Lätt en av dom bästa. Vi åt lite och köpte godis, mysigt.

Sen när vi skulle gå från bion til stationen så fick jag fågelbajs på min jacka och då säger Matilda "Tur att du inte fick det ihåret", inom en minut efter att hon hade sagt det så fick hon fågelbajs i håret. Fan va jag tyckte synd om oss, men vi bjöd lite på oss själva haha.


/Puss Eliiin

Grattis!

Idag fyller världens bästa mammis år. Grattis mammi på 46års dagen!
Jag älskar dig



/Puss Eliiin

Stressig dag!

Stressig dag!
  • Nu ska jag iväg och fixa naglarna, 
  • Efter det skjusar mammi mig till stationen
  • Möta Josse
  • Köpa paket till mammi (fyller i morgon)
  • Äta på stan
  • Se "The fast & furious" på bio med några tjejer!
  • Sova hos Tias
/Puss Eliiin

4april!

Idag är det 4april och jag bara älskar vädret. Solen lyser och det kan inte bli mycket bättre, äntligen är våren här!

Nu håller jag på att göra i ordning mig för kl 17.30 ska jag vara på invigningen av Jennies B&B. Så där kommer jag nog spendera kvällen. Men kanske skriver mer senare.


/Puss Eliiin

Skönt!

Idag var jag i skolan för första gången på riktigt länge. Lämnade in samhällen idag, skönt att va klar med det iallafall. Men dagen var väldigt slapp, sista lektionen satt vi ute och fikade. Tack Ylva!

Sen kom pappi och hämtade mig, vi åkte och hämtade mammi på jobbet sen åkte vi och handlade lite. Efter de skjusade dom mig till Tias, vi myste och kollade på hockey. Självklart somnade jag, typiskt! Men ska se sista perioden nu.

ÄNTLIGEN PÅSKLOV!

I Love You Girls♥

/Puss Eliiin

TACK!

Kom nyss hem, följde med mammi och handlade lite. Men usch benen orkade inte så länge, men jag vill bli frisk NU!
Men som plåster på såren fick jag en jacka, ett par jeans och tre tröjor av mammi och pappi. TACK!

Ska göra klart de sista på samhällen nu.



/Puss Eliiin

Trött!

Jaha ännu en dag ligger man hemma och är sjuk, fan vad tråkigt det är! Men ska till skolan i morgon för jag måste lämna in samhällen. Fast det är rätt skönt att vi börjar 10.30 pga någon anledning, men tack Josse för du sa de.

Nu ligger jag i sängen och är jätte trött, även fast jag sover jätte länge så är jag fortfarande lika trött. Men ska göra det sista på samhällen nu!



/Puss Eliiin

1a April!

Åh älskar vädert nu, våren är nog på väg. Idag har jag bara tagit de lugnt och hoppats på att jag snart ska bli frisk.
Just de, det är 1a april idag så de kanske är bäst att passa sig!


/Puss Eliiin

Evigheter!

Jag vill inte vara sjuk, jag orkar inte mer! Det känns som att jag har varit sjuk i evigheter, fan saknar alla massor. Men hoppas att jag är bättre tills lördag.

Ska duscha nu, kanske göra lite samhäll också!


/Puss Eliiin

RSS 2.0