Stan!

Idag har jag varit i stan med Kicki och Linn. Hittade smått och gott bland annat en stickad kofta, leggins, en t-shirt, ett par pumps, en mascara, ett armband, halsband, två klänningar, present till Maja och Jennie och lite annat.

Efter stan så åkte jag och jobbade några timmar så nu är jag helt död i fötterna! Så nu blir de jobb hela helgen.


/Puss Eliiin

Cykeltur!

I torsdags var jag på Liseberg med sötnosarna, blött men kul var det! Vi hade även lite tur på lotteristånden, vi vann dumle och bilar.

Igår och i dag har jag jobbat hela dagsrna, var tvungen att cykla dit eftersom mammi och pappi är borta. Så ska jobba i morgon med så då blir det en till cykeltur.






/Puss Eliiin

Liseberg!

I morgon bitti bär det av till Liseberg med sötnosarna Patricia, Lollo och Lovisa. Fan vad kul vi kommer ha det!


/Puss Eliiin

Idag!

Idag har jag och Tias varit tillsammans i 3år och 1månad. Kan det bli mycket bättre? ♥


/Puss Eliiin

Knatte

Idag har jag varit i stan med Lovisa gumman och fikat, passade även på att köpa en klänning. Lovisa är mogen nu för idag drack hon sin första Knatte, och den innehåller kaffe. Hon tyckte det var gott men inte jag, usch!

I morgon ska jag jobba igen men det är pengar. På torsdag bär det av till Liseberg med Patricia, Lollo och Lovisa. Det kommer nog bli kanoners!

Veckans nyinköpta klänningar

/Puss Eliiin

Helgen!

I helgen så har vi firat min baby som fyllde hela 18år, uuh stor kille! Största delen var mys, sen har vi kört monopol X antal timmar. Och igår beställde vi hem kinamat, yummie! Jag har även hunnit med att fixa mina naglar, nu är det bara håret kvar to go.

Idag så vaknade jag hos Tias, han var vaken före mig så jag fick frukost på sängen ♥ bäst är du! Sen kom mammi och hämtade mig, jag hämtade ut ett paket på posten och där i var det en klänning. Efter de åkte vi hem och grillade sen har jag övningskört för i morgon är det sista lektionen när man går igenom allt.

Men nu ska jag plugga, puuh! Men på torsdag bär det av till Liseberg med några snyggingar.



/Puss Eliiin

Grattis!

Grattis till Tias som fyller 18år idag!! Hoppas presenterna var kanon, men inget slår mina pussar va? Älskar dig mest stora grappen♥


/Puss Eliiin

7år!

Idag har jag jobbat mellan 09.00 - 13.00, en liten stund iallafall. Men det var nere på utsiktsbyggarna, men i morgon blir det att jobba på outleten.

Vi har även varit och firat Anton som fyllde 7år igår, grattis lillen! Massor av god mat och sen blev det tårta som Anton och jag fixade till, mummms! Men nu ska jag gå över till Annette och dom en stund.

Tias fyller om 2dagar, wooohoo! Du blir en stor grapp nu, me love ju!



/Puss Eliiin

Festligheter!

Förlåt för väldigt dålig uppdatreing här. Men internetet har inte fungerar, men äntligen så gör de det. Så nu blir det skärpning från mig.

Jag har ju inte ens lagt upp bilderna från när vi var hos Rasmus, hmm måste nog göra det snart. Men igår var det lite festligheter hemma hos mig, det blev grillning, bad, bastu, kubb och massa mer! Tack till alla som var här!



/Puss Eliiin

Plump!

Nu sitter jag på altanen och har precis kört plump med lite folk, men kom tvåa som vanligt. Typiskt!Nu sitter jag och kollar när Susanna gör korthus,5 våningar faktiskt.

Men i morgon blir det stan med min gullis Lovan♥  Men nu ska jag vara lite social. Tias om du läser de här så saknar jag dig och jag vill ha en puss NU!


/Puss Eliiin

Trevligt!

Har inte kunnat blogga pga mitt internet, det har strulat väldigt mycket. Men nog om det!

Igår åkte jag på fest hemma hos Rasmus med mina sötnosar Johanna och Lovisa. Där firade vi honom eftersom han fyllde år, grattis till honom. Där var det massor av trevligt folk plus dom bästa som jag tog med mig. Innan vi tog sista tåget hem så åt några på Kebabbaren. Sen gick vi alla av Mantorp men delade sedan på oss, hoppas ni sov bra tjejer.

Men lägger in bilder när jag har kkommit hem om internet fungerar, för nu är jag hos Tias. Tack ännu en gång sötnosar!

/Puss Eliiin

Nya enkrona!

Just de, glömde säga att jag eller aa Josse fick den nya enkronan från 2009. Men jag fick den av henne, gullig som hon är. Har faktiskt aldrig sett någon sån enkrona förrut, tufft!



/Puss Eliiin

Transformers 2!

Idag har jag varit med min Josseplutt, vi började med att se Transformers 1. Det tog 2h och 20min, men vi åt lite mellan. Sen runt 16.30 tog vi tåget till LInköping för att kolla på Transformers 2. Inne i stan träffade vi Lollo och Lovisa, lika glada som vanligt.

Vi gick en sväng i några affärer innan vi gick på bio. Filmen höll på 2h och 30min, den var riktigt bra men slår inte ettan. Sen hann vi till tåget på ca 8min, fan va vi är bäst! Tack för en superduper mysig dag pluttan!



/Puss Eliiin

Gå!

I natt kunde jag knappt sova pga att det regnade så mycket ute, så regnet slog på altantaket och höll mig vaken. Så jag gick upp kl 12.00 i morse, då kom Sanna. Så hon har varit här idag, vi har inter gjort annat än att slappa.

Snart ska jag passa på att ut och gå en sväng nu när det är uppehåll. Tias kom hem, jag saknar dina pussar!



/Puss Eliiin

Present!

Igår kom Tias hem från båten, har saknat honom massor. Men när vi kom hem till honom på kvällen så fick jag en present av honom, en parfym var det som luktade super gott! Gulligast och bäst är du baby♥



/Puss Eliiin

Firade!

Igår firade vi Particia hemma hos henne, kul och träffa alla sötnosar igen. Riktigt god mat fick vi och knäppa människor träffade vi på kvällen. Med andra ord så var kvällen riktigt mysig och kanon med dom bästa, men endel fattades. Följde med Tias hem och sov där!

Idag har jag varit i stan en sväng med mammi och pappi, fick med mig en tunika, ett linne och en väska hem. Träffade även de tre mupparna Josse, Lovisa och Lollo. Dom var lika snygga som vanligt. Efter stan åkte vi och firade Noah som fyllde 5år, grattis grabben!



/Puss Eliiin

Regna!

Idag har jag jobbat hela dagen, mellan 08.00 - 16.00. Så nu är jah trött kan jag lova. Efter jobbet åkte mammi och jag in till Mjölby och handlade lite saker, men precis när vi kom dit så började spö regna. Så vi gick in och pratade lite med Carina. Men sen när vi gick ut så åkte en bil förbi oss och vi fick en våg över oss, skönt!

Och Tias är på en båt till Tallin och jag saknar honom plus att jag saknar mina tjejer :( Men vi ses ju i morgon ♥


/Puss Eliiin

Varmt!

Idag var det att gå upp och jobba kl 10.00 - 16.00. Efter jobbet kom pappi och hämtade mig och fan vad varmt det var, men ska inte klaga. Väl hemma så bytte jag från jeans och linne till en skön klänning.

Sen var det dags att gå ner till B & B, där var det grillning och smaskiga saker som tack till alla som har hjälpt till. Själv är man ju en av dom. Men ska lägga mig skapligt, ska jobba på ett av mina 3 jobb i morgon. Och ska tyvärr vara där kl 08.00 i morgon!


/Puss Eliiin

Grattis!

Ett stort grattis till Patricia som fyller 18år idag! Hoppas din dag har varit super♥


/Puss Eliiin

Baddag!

Idag har jag varit med Tias, vi har varit ute hela dagen. Sen åkte vi till Jennie och badade några timmar, gud så skönt det var! Efter dom badtimmarna drog vi till lagunen och badade med Sofie och Jerner. Sen åkte vi hem till Tias och myste, han och jag. Så idag har det varit en riktig baddag!

Sen kom pappi och hämtade mig, väl hemma så åt jag lite grillat och plockade smultron som fyllde ett helt strå. STOLT!
Tias jag kommer sakna dig massor♥


/Puss Eliiin

RSS 2.0