Jävla skit!

Fan Jarmo skulle vunnit hela skiten, inte Ellinor! Usch jävla skit Robinson. Han var en riktigt överlevare iallafall, vem som helst kunde fått vinna men inte hon! Jarmo var/är en värdig vinnare! FUUUCK.

Jarmo IMH!


/Puss Eliiin

Super fint!

Idag har det varit super fint väder, eller det är fortfarande det. Så jag har spenderat dagen ihop med min älskling. Vi har varit ute för det mesta och suttit nere på bryggan och myst.

Efter det åkte han hem och jag åt lite. Sen kom mammi och pappi hem, vi pratade lite och bestämde att jag ska köra i Lkpg idag eftersom jag har stadskörning i morgon. Men ska fixa lite nu sen blir det att köra lite. USch stadskörning i morgon, jag kommer DÖ!

En fin dag med den finaste ♥






/Puss Eliiin

Snabbt!

Jag har inte bloggat pågrund av vädret, vem vill vara inne när det är skinande sol? Men kan sammanfatta fredagen och lördagem (idag) lite snabbt.

Fredag: Var i skolan, gjorde inte så mycket. Efter skolan jobbade jag mellan 16.00 - 19.00, plus att vi gjorde rekord. Så mycket vi sålde för har vi aldrig gjort förrut så duktigt av oss! Sen sov jag hos Tias ♥

Lördag (idag):
Tias och jag vaknade tidigt, gick ut och solade. Men han orkade inte ligga stilla så vi gick till klämman och kollade när Jonny spelade fotboll, 1 - 0  till dom! Efter det åkte vi hem till mig och åt likte gott sen var vi ute i solen. Runt kl 15 åkte jag och gjorde naglar medans han gymmande. Och nu har vi främmande så det blir god mat, robinson final och kanske jacuzzi mot kvällen.



/Puss Eliiin

Naglar!

Nu har jag precis gjort en liten sak på mina naglar, började trötta på hur dom såg ut. Så jag tog saken i mina egna händer, men vad gör det ska ju ändå göra om dom helt på lördag. Men tänkte kul med lite förändring iallafall, tänk vad ett par naglar kan göra.


/Puss Eliiin

Lite!

Nu ligger jag i sängen och kollar på That ´70s Show. Jag ska göra lite på psykologin, men gör klart den helt på söndag tror jag, om det inte blir att jag gör allt idag.

Men nu ska jag la göra lite psykologi, sen blir det att handla lite med mammi tror jag?


/Puss Eliiin

Underbar är min mammi!

Jaha skola idag som vanligt. Ganska seg men rätt ok dag ändå. Vi fick tillbaka psykologiprovet idag, trodde aldrig att jag skulle klara det. Men fick MVG, fan vad glad jag blev, kramade till och med Ylva. Så det gjorde att jag var glad hela dagen.

Sen hade vi affärsengelskaprov, vilket jag tror det gick ganska dåligt på. Men jag har iallafall gjort det! Efter skolan kom Tias till mig, jag hjälpte honom med lite läxor sen så passade vi på att mysa. Sen kom mammi hem från jobbet och hon hade köpt med sin 2 st Ben & Jerrys Strawberry Cheesecake till mig, åh vad gott! Bara för att hon tyckte jag var så duktig plus att hon vet att jag älskar det. Underbar är min mammi. Men det får jag spara till helgen, yummmie!


/Puss Eliiin

Klippa!

Pappi klippte grässet nyss, men för att vara lite snäll så erbjöd jag mig att klippa. Och precis när jag började då började det regna lite, men efter 5 min så regnade det mycket. Nu skulle jag  vara lite snäll och klippa, är regnet tacken?

Nu ska jag duscha, sen åker vi och firar Linn.


/Puss Eliiin

Solade!

Idag började skoldagen kl 08.30 och slutade 11.00. Riktigt skönt, så jag fick åka med Meli och Andreas hem, tack för skjutsen! När jag kom hem så tog jag fram solsängen och la mig och solade en bra stund, riktigt skönt!

Men nu är det lite moln ivägen så då passar jag på att skriva och äta lite. Ikväll ska vi till Linn och fira henns som fyller 16år, GRATTIS! Men måste bara säga att jag älskar vädret just nu!


/Puss Eliiin

Tur!

Nu ska jag lägga mig i sängen och ta de lugnt. De behöver jag nu, usch känner mig helt död och stackars min hals. Men som tur är går vi bara till kl 11.30 i morgon.


/Puss Eliiin

En Trött Elin!

Nu är det en trött Elin som skriver kan jag lova. Först var det skola, hade idrott och sen håltimme. Tias passade på att komma till min skola då, söt är du! Sen var det dags för psykologi, jag redovisade men var inte så jätte nervös, men jag var nervös kan jag lova.

Jag gick lite tidigare från psykologin, för jag började jobba kl 16.00 vilket jag egentligen slutar. Jag jobbade till 19.00, helt slut i benen är jag, usch! Men nu sitter jag här och skriver samtidigt som jag äter.

Jag bara älskar vädret!

/Puss Eliiin

Duschat!

Nu har jag duschat och tagit på mig min mysdress. Så nu ska jag ta en kopp te och någonting gott till och sen ska jag lägga mig i sängen och bara mysa! Känns som jag behöver det efter allt pluggande. Nu ska Elin mysa och kolla på tv.

Åh nej i morgon är det skola, och efter skolan ska jag jobba. Kommer vara en trött Elin i morgon när jag kommer hem.

Hej pixliga bild!

/Puss Eliiin

Missade!

Nu ska jag kolla på desperate housewives, missade avsnittet i tisdags. Men bättre sent än aldrig som man brukar säga.


/Puss Eliiin

Motvinden!

Det var riktigt skönt att cykla en stund förrut, om man inte räknar med motvinden. Så nu har jag varit hemma en stund,  jag har hunnit med att äta lite och plocka iordning i rummet.

Nu ska jag göra klart det sista inför redovisningen, med hjälp av mammi. Men jag skriver mer sen, måste fixa det sista nu.





/Puss Eliiin

Duktig!

Nu ska jag vara duktig och cykla hem från Tias. När jag kommer hem så ska jag och mammi grilla lite. Men nu ska jag röra på mig, så jag kommer hem någon gång!

/Puss Eliiin

Hundtricket!

Nu ligger jag i Tias säng och kollar på 3an och det är Hundtricket, jag bara älskar filmen! Så nu ska jag fortsätta och kolla medans jag ler för mig själv.


/Puss Eliiin

Framme!

Nu är jag framme hos Tias. Cyklade efter jag hade sett klart på Robinson, gött att Erik åkte ut eller hur Lovisa? Gooo Jarmo!

Men nu ska jag kolla lite på tv, sen blir det att sova här i natt. I morgon är det sista lediga dagen och då hade jag tänkt att göra klart psykologin och passa på att plugga lite affärsengelska.


/Puss Eliiin

Cykla!

Om 10min cyklar jag till Tias. Jag har verkligen inget att göra så kan lika gärna vara med honom, men passar på att cykla när det är aktuellt på tv. Smart va?


/Puss Eliiin

Buuuhuuu!

Jag har inget att göra, och jag orkar verkligen inte plugga mer. Så vet inte vad jag ska hitta på, men Robinsson börjar ju snart så jag måste kolla på det. Jag vill veta vad som har hänt med Jarmo, så får verkligen inte missa det!

Men nu ska jag göra en kopp te, har inget bättre för mig. Buuuhuuu!


/Puss Eliiin

Tv!

Nu har jag tagit en pause i mitt pluggande. Så nu ska jag äta lite och kolla på TV, det är trotsallt helg!

Men ska fortsätta kolla på LA ink, sen blir det lite till pluggande. Men skriver nog lite senare, för nu ska jag faktiskt äta lite.


/Puss Eliiin

Psykologin!

Nu ska jag vara duktig och göra en powerpoint och göra lite på psykologin. Känns som det är mycket till nästa vecka men det kanske bara är jag som inbillar mig det?



/Puss Eliiin

Sov länge!

Jag och Tias vaknade för ca 30min sen, sov länge eftersom vi kom hem typ kl 03.30 i natt. Så då var vi tvungna att få sova ut lite, det är vi värda haha. Igår slingade jag håret på min snyggning, jag tycker det vart bra men inte han. Men han är ju som han är.

Snart kommer mammi och hämtar mig, jag ska hem och göra psykologin och göra en powerpoint till redovisningen. Men nu ska jag klä på mig lite.


/Puss Eliiin

Slinga!

Nu ska jag och Tias åka till mobban och köpa slingfärg. Ska slinga håret på honom idag, det blir nog nice!
Sen blir det nog Mjölby eller något ikväll, de märks.

/Puss Eliiin

Paket nr 2!

Nu har paket nr 2 kommit på posten. Provade det nyss och det satt bra, men kanske måste sy in det lite. Men det är snyggare i verkligheten om man jämför med bilden. Men så brukar det ju vara.

/Puss Eliiin

2år & 11månader!

Idag är det 2år & 11månader med den bästa! Jag älskar dig mer för varje sekund som går ♥ Du gör mig till den lyckligaste i världen!





/Puss Eliiin

Tror jag?

Jaha nu är det en ny vaken Elin som skriver, men jag har iallafall hunnit med att äta lite frukost innan jag satte mig här. Jaha idag ska jag vara medd Tias och senare kanske vi skulle in till Mjölby, tror jag?

Men nu ska jag bädda iordning lite och fixa till mig, det behövs kan jag lova!


/Puss Eliiin

Supersäng!

Nu ska jag lägga mig i min supersäng! Så god natt, hörs i morgon. ♥



/Puss Eliiin

Vi har!

Jaha idag har det varit en mysdag, med massor av trevligt folk. Vi har bastat, badat bubbelbad, grillat, kör kubb och pratat. Måste bara säga att tjejerna vann på kubben, fast inte så oväntat va?

Men nu hade jag tänkt att tvätt bort mitt smink och sen krypa ner i sängen och kolla på tv.








/Puss Eliiin

Skynda mig!

Nu har jag duschat och sminkat mig. Men har inte gjort iordning håret så det tar lite tid det med. Men snart kommer alla så nu får jag stressa, stressa och stressa. Just ja, måste ju komma på vad jag ska ha på mig. Och det tar ju inte lite tid? Men måste skynda mig nu, så jag inte sitta här hur länge som helst!


/Puss Eliiin

Grilla!

Igår sov jag hos min baby Tias, vi kollade på film och bara myste. Och så fick jag massage i 40 minuter av honom, snacka om underbar kille. Sen när vi skulle sova så blev det att vi låg upp och pratade några timmar, jätte mysigt! Sen somnade jag, och vakande i morse av att han låg och kramade mig.

Sen var vi en stund, för sen kom pappi och hämtade mig eller jag körde hem. Sen har jag hjälp mammi lite här hemma för ikväll kommer Erik, Susanna, Cricke, Susanna, Hasse och Annette hit. Så vi ska grilla och umgås lite.
Men nu måste jag duscha, kan ju inte stinka när alla kommer.

Du är ta mig fan bäst!

/Puss Eliiin

1a paketet!

Idag har jag äntligen fått psykologiprovet avklarat, hoppas bara att jag klarade det! Dagen i skolan gick ganska segt, men fick sluta tidigare för vi fick jobba hemma.

Så pappi kom och hämtade mig, han hade även med sig avi om att jag skulle hämta ut ett paket på posten. Så 1a paketet har kommit, fan vad glad jag blev! Jag bara älskar skor! Men nu ska jag åka till Tias snyggingen och sova där i natt, mys.


/Puss Eliiin

Sova!

Nu ska jag sova så jag inte är allt för trött till provet i morgon. Men sov gott alla! I morgon får jag äntligen träffa Tiiiass!


/Puss Eliiin

Barnvakt!

Jaha när jag var barnvakt dag så passade Maja och jag på att vara ute i det fina vädret. Vi gungade, satt och kollade när dom andra fiskade och tog en sväng med båten. Så jag har varit med världens gullunge idag!


/Puss Eliiin

FUUUCK!

FUUUCK, Psykologi B in my ASS!



/Puss Eliiin

Skiten!

Jaha dagen började med att köra kl 08.00, bokade även halkan och lite. Sen var det skola, lektioner som vanligt och slutade tidigt. Så pappi kom och hämtade mig, jag har pluggat och ätit lite.

Sen kom Maja, så var barnvakt en stund och sen pluggat lite mer. Kommer inte klara skiten, snyft!


/Puss Eliiin

Längtar!

Åh den här veckan kommer det att komma två paket på posten. Jag bara längtar! När sakerna har kommit lovar jag att lägga upp bilder.

Jag saknar min älskling Tias ♥


/Puss Eliiin

Skratt!

Jag har faktiskt avklarat måndagen ganska bra, jag överlevde iallafall. Puuh! Jag och Josse gjorde muntliga engelska nationella, gick ganska bra fast mycket skratt. Pappi kom och hämtade mig efter skolan så jag slapp vänta på bussfan.

När jag kom hem så åt jag lite sen började jag plugga psykologi. Usch, jag orkar fan inte plugga mer! Känns som jag aldrig kommer att klara det, men ska försöka tänka positivt.


/Puss Eliiin

Måste!

I morgon är det måndag, och Elin bara hatar måndagar! Man måste gå upp tidigt, halvsova på bussen, duscha i skolans äckliga duschar, äta "köketsval", ha psykologi som man inte fattar nått av, sluta kl. 16.00 och vänta på bussfan!!


/Puss Eliiin

Slöis!

Idag har jag varit en slöis, har typ inte gjort någonting. Men måste ladda upp till psykologiprovet, hoppas verkligen att jag kommer att klara det!

Men mellan alla ryggliggandestunder idag så har jag hunnit med att duscha, fixa lite i rummet och packat till idrotten. Så lite nytta har jag gjort. Men nu ska jag ta fram kläder tills i morgon och sen ska jag göra en kopp te, så jag kan slöa lite till.

/Puss Eliiin

Handla!

Jag skrev inget igår så jag passar på att göra det nu. Igår så åkte jag och Tias in till stan med mammi och pappi. Jag skulle inte köpa något men det blev en bh och ett par trosor till, jag köpte även ett läppglans. Men det var igentligen Tias som skulle handla och han köpte två par skit snygga linnen och ett par skor, nice var det!

Sen jobbade jag på kvällen, sen blev det melodifestivalen hemma. Gött att Norge vann! Idag har jag varit med Tias, vi har myst och kollat på Kvarteret Skatan, fan Josse jag kan inte sluta kolla!!



/Puss Eliiin

Fredag!

Äntligen fredag! Idag fick jag två prov avklarade, känns som det gick ganska bra. Slutade skolan kl 15.30 sen började jag jobba kl 16.00 - 19.00. Så kom till Tias för en stund sen.

För kvällen har jag laddat upp med Ben & Jerry´s och Kvaretret Skatan. Så det blir en myskväll med min bästa♥
Får se om jag hinner skriva nått i helgen, jobbar nog ganska mycket. Men i morgon på dagen blir det stan med Tias.

En röd vadå? En röd vadå? En röd jaha en blå!


/Puss Eliiin

Mässa!

Idag har det varit mässa hela dagen, våran monter var finast men vann inget. Men jag och Johanna vann varsitt pris, duktiga vi är! Efter mässan så följde jag och Becca med Ylva ner och lämnade kläder. Jag passade även på att köpa en klänning då. Sen tänkte vi ta bussen hem, men självklart missade vi den. Så vi fick gå till stationen i det trista regnet.

Sen kom jag hem pluggade lite, men sen ringde Tias och ville att jag skulle komma till honom. Så jag åkte dit, låg i sängen och pluggade, usch jag är trött på att plugga nu!


/Puss Eliiin

Usch!

Skoldagen har bestått av slappa/inställda lektioner och mycket skratt! Med andra ord har det varit en ganska bra dag, med massor av frön. I morgon är det mässa i skolan, usch vad trist men men.

Kom hem från skolan för ett bra tag sen.Hade tänkt att vila ca 30min, plugga samhäll efter det och sen gå ut och gå.

Fan va duktiga vi är!


/Puss Eliiin

Klickade!

Fick äntligen mascaran som jag klickade hem för ett tag sen. Provade den och allt som sagts om den stämmer verkligen!


/Puss Eliiin

Nervös!

Äntligen fick jag matten avklarad idag, så nu kan jag sluta oroa mig för det. Efter skolan idag så övningskörde jag, bokade in en till tid och så tyckte hon jag var så duktig att hon tyckte att jag skulle boka stadskörning. Och jag gjorde det med, snacka om nervös!

Pappi kom och hä,tade mig när jag hade kört klar. Väl hemma så låg det ett paket på bordet som var till mig! Ett par nya solglasögon var det, yeeey! Jag har även varit duktig och läst alla sidorna i samhällen, ett plus till mig.



/Puss Eliiin

Beac och äggon!

Måndag idag då, usch. Dagen började rätt bra, på svenskan skulle jag säga beacon och ägg men det blev visst beac och äggon. Det kan jag lova att Josse hade riktigt kul åt!
Men slutet på dagen blev sämre för då hade vi psykologi, hatar fan skiten. Men fick tillbaka en inlämningsuppgift som vi tydligen ska göra om alltså en ver 2. Hur fan tänker hon?

Efter skolan åkte jag och jobba mellan 16-19, så nu har jag äntligen kommit hem. Men det blir inte lugnt för det för imorgon har jag matte prov plus att jag har uppgifter till körskolan. Så ska plugga nu!


/Puss Eliiin

Woohoo!

Woohoo Lovan har äntligen skaffat blogg!



/Puss Eliiin


Helg!

Jaha tänkte ta en lite pause från pluggandet och skriva om min helg!

Fredag: Skola som vanligt, men slutade lite tidigare men kom inte hem snabbare för det. Eftersom Sanna kom och hämtade míg i skolan kl 15.30, så jag och Josse var kvar. Men sen kom Sanna, vi åkte hem till henne och hämtade Erik. Sen åkte vi och handlade på City Gross, när vi kom hem så lagade vi god mat och kollade på "Casanova", rikitgt bra film!
Sen somnade vi.

Lördag: vaknade dagen där på. Hon färgade håret på mig, blev lite gult men det försvinner om ett tag det är inte värt att bleka det  hemme en gång till, jag vill ju inte tappa håret. Men fan vad rädd jag var när jag satt där med färgen i håret, brukar aldrig göra det hemma! Sen skjusade dom hem mig och på direkten så åkte jag, Tias, Meli och Andreas till Söderköping och åt glass på Smultronstället. MUMS! Sen åkte Tias och jag hem och myste hemma hos mig.

Söndag: Idag vakande man med sin gulleplutt här, vi åt lite frukost och myste lite till. Sen åkte han hem, och jag har pluggat lite. Har även haft silvershampo i håret för att dämpa det gula, men det tar sin tid så får göra det någon gång i veckan. Men nu ska jag äta lite nötter!








/Puss Eliiin

Jätte!

Helgen har gått riktigt snabbt, har tagit det ganska lugnt. Men nu ska jag äta lite grillat sen skriver jag om helgen. Hoppas ni har haft en jätte bra helg!


/Puss Eliiin


Förstörde!

Jaha dagen började med engelskt nationelltprov, först läsförståelse sen hörförståelse. Hoppas verkligen jag klarar skiten! Sen under dagen fick jag ett samtal som förstörde hela min dag.

Efter skolan så åkte jag och jobbade i nårgra timmar, jag passade även på att köpa 3st tröjor/tunikor. Så det gjorde mig på lite bättre humör! Men nu ska jag ta det lite lugnt.

I morgon hinner jag nog inte blogga för först ska jag till skolan, sen kommer Sanna och hämtar mig i skolan sen ska jag sova hos henne, systermiiis!


/Puss Eliiin

Lång!

Jaha igår var jag ledig som sagt, så det var bara att ta nya tag in för idag. Skoldagen gick ganska segt men slutade tidigare än vanligt. Så Josse och jag gick till Marianna, där fick jag massor smink och grejer, TACK!

Sen gick vi till stationen, jag tog tåget till Tias och hon tog bussen hem. Hemma hos Tias så gjorde jag två ägg och åt, sen myste vi sen blev det raka spåret till gymmet. Vi var där i ca 1h sen kom pappi och hämtade oss, och skjusade hem Tias. Så nu hade jag tänkt att ta en lång härlig dusch!

Tack för en mysig dag!

/Puss Eliiin

Fixa!

Vaknade för någon timma sen, gud så skönt att vara ledig idag! Men snart ska jag klä på mig och göra iordning mig för sen ska jag in till Mjölby och äta lite. Efter de ska jag köra med körskolan, sen göra lite teori.

Men nu måste jag börja fixa mig.


/Puss Eliiin

Usch!

Jag hatar måndagar, usch vad det är jobbigt att gå upp tidigt men jag måste ju. Skoldagen har varit extremt seg vi hade håltimma mellan ca 10.00 - 14.40, suck! Men då passade jag och Jotte på att gå till Marianna och hälsa på, tack för presenterna.

Men nu ska jag hänga in lite kläder i garderoben, see ya!

Kardborreband?

/Puss Eliiin

Jaha!

Jaha nu kom jag precis in. Det har varit en här och kollat på moppen som äntligen ska säljas! Men han skulle höra om sig om några dagar, så hoppas jag blir av med den.

Idag har jag varit med Tias hela dagen och gårdagen också. Men nu ska jag ut och gå en sväng, gud så skönt. I morgon blir det skola igen då, jag som hatar att gå upp tidigt, FUUUCK!



/Puss Eliiin

Bilder!

Lite bilder från min 18-års fest!





































TACK IGEN!




/Puss Eliiin

Snart!

Kom hem från stan för en stund sen, har varit där med mammi. Hem fick jag med mig 6 st tröjor/linnen, en kjol, läppstift och en mascara. Men dagen har jag som sagt spenderat i stan. Men ska snart grilla.

Men lägger upp bilder från festen snart ;)


/Puss Eliiin

Lyckad!

Igår var det 18-års fest här hemma och valborg, tack alla som kom. Jag lägger upp lite bilder och så i morgon tror jag.

Men idag kom en del av syskonen och deras familjer. Så vi grillade och myste, tack för pengarna!

Men är inte på humör just nu, men skirver nog i morgon. Men tack alla som gjorde min 18-årsdag lyckad och tack för alla fina paket!



/Puss Eliiin

TACK!

TACK FÖR IGÅR!

/Puss Eliiin

RSS 2.0